Κρήτη: Κομμώτρια και πελάτισσα κατέληξαν στο δικαστήριο μετά από βίντεο στο TikTok

Ένα βίντεο στο TikTok στάθηκε η αφορμή για να καταλήξουν στα δικαστήρια μία κομμώτρια και μια δυσαρεστημένη πελάτισσα, με τη δεύτερη να προτρέπει τον κόσμο να μην πάει στο εν λόγω κομμωτήριο.

Στα δικαστήρια πρόκειται να λύσουν τις διαφορές τους μία πελάτισσα κομμωτηρίου με την κομμώτρια στην Κρήτη που ανέλαβε να περιποιηθεί τα μαλλιά της τις προηγούμενες ημέρες, αλλά η πελάτισσα εμφανώς δυσαρεστημένη, την διέσυρε στο πανελλήνιο.

propoli

Η κομμώτρια είδε την επιχείρησή της καθώς και την προτροπή της πελάτισσας να μην πατήσει κανένας «το πόδι του ούτε απέξω» σε βίντεο στο TikTok και έπεσε από τα σύννεφα, όπως είπαν στο Creta24 φίλοι της, όταν πληροφορήθηκε από πελάτισσες και συγγενείς της για την ύπαρξη του εν λόγω βίντεο και όσα λέγονταν εναντίον της.

«Η κομμώτρια μόνο που δεν λιποθύμησε η γυναίκα με το διασυρμό που υπέστη, λόγω των χιλιάδων προβολών του συγκεκριμένου βίντεο» είπε στο Creta24 φιλικό πρόσωπο της κομμώτριας.

«Το βίντεο δεν το είδαν ένα ή δύο άτομα, αλλά χιλιάδες, έτσι για τη φίλη μου ήταν μονόδρομος η υποβολή της μήνυσης» ανέφερε η ίδια.

Δείτε επίσης: ΥΠΕΣ προς Έλληνες του εξωτερικού: «Ευκαιρία να συνδιαμορφώσουμε το μέλλον της χώρας»

Loading