Παραλίγο τραγωδία στα Μάλια της Κρήτης όταν ένα κοριτσάκι παρασύρθηκε από τα τεράστια κύματα και παραλίγο να πνιγεί – «Φύλακας άγγελος» ο ναυαγοσώστης, δείτε τι δήλωσε
Όλα ξεκίνησαν όταν το κορίτσι από τη Γερμανία ξαφνικά και ενώ κολυμπούσε μαζί με τον πατέρα του παρασύρθηκε βαθιά στη θάλασσα λόγω των κυμάτων, αφού στο σημείο έπνεαν άνεμοι 7 μποφόρ. Ο πατέρας του, που ήταν δίπλα, δεν μπορούσε να την πλησιάσει με τα κύματα να τους χωρίζουν.
Ο ναυαγοσώστης, Γιάννης Σταματιουδάκης αντιλήφθηκε άμεσα ότι κάτι δεν πάει καλά και έπεσε στο νερό. «Ο πατέρας είχε γυρισμένη την πλάτη στο κοριτσάκι και σε λίγα δευτερόλεπτα το κοριτσάκι είχε φτάσει 15 μέτρα μακριά, το είχε παρασύρει το ρεύμα. Χωρίς να σκεφτώ πολλά, μπήκα μέσα στη θάλασσα, κάποια στιγμή δεν μπορούσα ούτε εγώ να πατήσω αλλά τελικά κατάφερα να την βγάλω», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο ναυαγοσώστης.
Δείτε επίσης: Λάρισα: Νεκρός 60χρονος που έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας
- Γερμανία: Οι αναλυτές προειδοποιούν για τις προκλήσεις της οικονομίας μετά τις εκλογές
- Ζωδιακές προβλέψεις: Οι οδηγίες και οι αποφυγές της εβδομάδας [23.02 – 01.03.2025]
- Ανδρουλάκης: Επείγουσα ανάγκη στήριξης για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις
- Εκλογές στη Γερμανία: Η ανθεκτικότητα στον εξοστρακισμό της ακροδεξιάς και η σημασία των μικρών κομμάτων
- Πάτρα: Ζωντάνια και χαρά από τους 20.000 μικρούς καρναβαλιστές