Κρήτη: Προφυλακίζεται ο 46χρονος άνδρας που κατηγορείται για βιασμό 13χρονης

Τόσο η μητέρα όσο και η θεία της ανήλικης δεν πιστεύουν τους ισχυρισμούς της

Στη φυλακή θα οδηγηθεί ο 46χρονος άνδρας από την Κρήτη τον οποίο βαραίνει η κατηγορία του βιασμού για δύο χρόνια της 13χρονης κόρης της γυναίκας του.

Όπως αναφέρει το cretapost ο κατηγορούμενος κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη του Ανακριτή και του Εισαγγελέα μετά τη σημερινή του απολογία.

Με το που βγήκε στο φως της δημοσιότητας η κατηγορία της 13χρονης ο ίδιος την αρνήθηκε ενώ μαζί του συμφωνούν η θεία και η ίδια η μητέρα της 13χρονης αφού είπαν ότι όλα όσα κατήγγειλε η μικρή είναι από τη φαντασία της.

Την ίδια ώρα, η 13χρονη επιμένει στις καταγγελίες της και έχει ήδη εξεταστεί από ιατροδικαστή και νοσηλεύεται στην παιδιατρική κλινική του Βενιζελείου ενώ στο πλευρό της βρίσκονται και παιδοψυχολόγοι.

Η καταγγελία έγινε σε εκπαιδευτικό

Πριν από μερικές μέρες η ανήλικη είπε την πολύ άσχημη εμπειρία της από τον 46χρονο σε μια εκπαιδευτικό λέγοντας όμως ότι πρόκειται για μια φίλη της και όχι για την ίδια.

Εκείνη χωρίς να χάσει χρόνο ειδοποίησε αμέσως τις αρμόδιες αρχές. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ η τελευταία φορά που βιάστηκε ήταν στις 25 Σεπτεμβρίου.

Την επόμενη κιόλας μέρα η Αστυνομία συνέλαβε τον 46χρονο άνδρα ενώ η ανήλικη μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκοκείο Ηρακλείου έτσι ώστε να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Δείτε επίσης: Κρήτη: 13χρονη καταγγέλει τον πατριό της για βιασμό – Δεν την πιστεύει η μητέρα της (vid)