Κρήτη: Σημειώματα είχαν αφήσει και οι δυο αστυνομικοί που βρέθηκαν απαγχονισμένοι

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Λασίθι της Κρήτης από την είδηση της αυτοκτονίας δύο νέων αστυνομικών

Και οι δύο άνδρες -ηλικίας 34 και 35 ετών- ήταν γνωστοί για την επαγγελματική τους αφοσίωση και τον εξαίρετο χαρακτήρα τους. Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο ένας αστυνομικός βρέθηκε απαγχονισμένος στο Καλό Χωριό και ο έτερος σε περιοχή της Σητείας. Πληροφορίες αναφέρουν πως και οι δύο άφησαν πίσω τους σημειώματα πριν προχωρήσουν στο απονενοημένο διάβημα.

propoli

Ο 34χρονος αστυνομικός ήταν παντρεμένος χωρίς παιδιά και είχε καταγωγή από τη Βόρεια Ελλάδα. Υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λασιθίου, στον Άγιο Νικόλαο. Οι συνάδελφοί του να κάνουν λόγο για μια ήρεμη προσωπικότητα αστυνομικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν εκείνος που έκανε έρευνες με τη συνοδεία σκύλου στην Αστυνομία.

Ο έτερος αστυνομικός, ο οποίος υπηρετούσε στην Αττική, ήταν άγαμος. Ο ίδιος είχε αναρρωτική άδεια και είχε κατέβει για διακοπές στη Σητεία. Βρέθηκε απαγχονισμένος σε χωράφι στην περιοχή Εσταυρωμένος κάτω από μία ελιά.

Οι δύο υπηρετούντες στην ΕΛΑΣ βρέθηκαν νεκροί με διαφορά μιας ώρας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχουν καμία σύνδεση τα δύο περιστατικά. Προανάκριση για τα αίτια διενεργούν το Α.Τ. Σητείας και το Α.Τ. Αγίου Νικολάου, ενώ η οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας είναι συγκλονισμένη από το διπλό αυτό χτύπημα.

Δείτε επίσης: Νότια Αφρική: Η έκθεση για τη φερόμενη ρωσική συμφωνία όπλων αναμένεται σε δυο μήνες

Loading