Κυψέλη – Σταυρούλα: Το στοιχείο που «φωτογραφίζει» ότι είναι αυτή – Πώς βρέθηκε η σορός στον Πόρο

Η λύση στο μυστήριο είναι το ρολόι καθώς στις πρώτες φωτογραφίες φέρεται να έχει ήδη γίνει η ταυτοποίηση.

Η σορός εντοπίστηκε τρεις ημέρες μετά την εξαφάνιση της Σταυρούλας και το στοιχείο που «φωτογραφίζει» πως πρόκειται για την 53χρονη είναι κάποια κοσμήματα που είχε πάνω της, τα οποία είναι παρόμοια με εκείνα που είχε η σορός.

propoli

Πάντως, το θρίλερ γύρω από την εξαφάνισή της και το αν η σορός ανήκει στην Σταυρούλα, θα λάβει τέλος σήμερα καθώς θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα του τεστ DNA στο οποίο έχει υποβληθεί ο πατέρας της, ώστε να γίνει η γενετική διασταύρωση.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, απομακρύνεται το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας καθώς δεν υπάρχουν σημάδια που να διασταυρώνουν κάτι τέτοιο και έτσι πλέον γίνεται έρευνα να βρεθεί η αιτία θανάτου, δηλαδή αν αυτοκτόνησε ή είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα υπνωτικών χαπιών και στη συνέχεια κολύμπησε.

Μάλιστα, για το βράδυ της εξαφάνισης, υπάρχουν μαρτυρίες πως είχε πάει για κολύμπι βράδυ στο Παλαιό Φάληρο, οπότε εξετάζεται αν έχασε τις αισθήσεις της και παρασύρθηκε έως τον Πόρο η σορός της.

Υπενθυμίζεται ότι η σορός η οποία «συνδέεται» με την Σταυρούλα ήταν 6 μήνες στα αζήτητα. Κατά δήλωση της συγκατοίκου η Σταυρούλα χάθηκε στις 22 ή 23 Αυγούστου, ενώ η σορός βρέθηκε στις 24 Αυγούστου.

Η ιατροδικαστική έγινε μια μέρα αργότερα με τον ιατροδικαστή να εκτιμά ότι πέθανε τουλάχιστον 2 μέρες νωρίτερα.

Η σορός βρεθηκε ανοιχτά του Πόρου από σκάφος και ειδοποιήθηκε το Λιμενικό, ενώ λόγω της κατάστασής της δεν μπόρεσε να ταυτοποιηθεί και για 6 μήνες φυλασσόταν στα ψυγεία του νεκροτομείου Πειραιά.

Η καθυστέρηση της δήλωσης εξαφάνισης που έγινε 4 μήνες αφότου είχε χαθεί η Σταυρούλα, δυσκόλεψε την υπόθεση. Όμως, υπάρχουν ερωτήματα που προκύπτουν για τις κινήσεις των αρχών όταν δηλώθηκε η εξαφάνιση της.

Δείτε επίσης: Καταγγελία στη Λάρισα: Ντελιβεράς θώπευσε εν κινήσει κοπέλα στο δρόμο

Loading