ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Κυψέλη: Ταυτοποίηση του DJ του “κορονοπάρτι” στην πλατεία Αγίου Γεωργίου

Στην ταυτοποίηση του DJ που φέρεται να έπαιζε μουσική στο κορονοπάρτι που διοργανώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, στην Κυψέλη και συγκεκριμένα στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, προχώρησε η Αστυνομία.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN μετέδωσε οτι οι αστυνομικοί του Α.Τ. Κυψέλης, που χειρίζονται την υπόθεση, εντόπισαν τον άνδρα που έπαιζε μουσική στο πάρτι, στήνοντας στην πλατεία επαγγελματικό εξοπλισμό, με ηχεία και κονσόλες.

Πρόκειται για έναν 55χρονο επαγγελματία Dj, κάτοικο βορείων προαστίων. Οι αστυνομικές αρχές έχουν σχηματίσει δικογραφία και κατά αγνώστων για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του covid-19. Η δικογραφία θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Αθηνών και αμέσως θα διαταχθεί προκαταρκτική.

Ο DJ θα κληθεί να απαντήσει σε ερωτήματα αναφορικά με τους διοργανωτές του κορωνοπάρτι, που εφόσον ταυτοποιηθούν θα συμπεριληφθούν στην δικογραφία.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., σε κάθε αντίστοιχη περίπτωση θα σχηματίζεται αυτεπάγγελτα δικογραφία, με σκοπό την ταυτοποίηση των διοργανωτών ανάλογων πάρτι.

Δείτε επίσης: Ίλιον: Κάλεσμα του Δημάρχου για προσφορά αιμοπεταλίων για 46χρονο νοσηλευόμενο