Λάρισα – Έκτακτο: Τραυματίστηκε αστυνομικός στην Περιφέρεια Θεσσαλίας – Συνεχίζονται οι συγκρούσεις ανάμεσα σε ΜΑΤ και διαδηλωτές

Οι συγκρούσεις ανάμεσα σε ΜΑΤ και διαδηλωτές συνεχίζονται έξω από το κτήριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με έναν αστυνομικό να τραυματίζεται στο κεφάλι.

Συγκεκριμένα, η ομάδα των αντιεξουσιαστών παραμένει στην οδό Θεοφράστου στην περιοχή του Αβέρωφ στη Λάρισα, εκσφενδονίζοντας πέτρες προς τις δυνάμεις της αστυνομίας, οι οποίες έχουν κάνει ευρεία χρήση χημικών. Η ατμόσφαιρα αυτή την ώρα είναι αποπνικτική, με ένα μέρος των διαδηλωτών να έχει αποχωρήσει. Πάντως, πριν από λίγο ένας αστυνομικός που βρισκόταν στο πάρκινγκ της Περιφέρειας δέχτηκε πέτρα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε αιμόφυρτος εντός του κτηρίου για να το παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

propoli

Σημειώνεται ότι οι συγκρούσεις συνεχίζονται, την ώρα που έχει ολοκληρωθεί η συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού, ενώ έχουν αποχωρήσει και όλοι οι άλλοι υπουργοί της κυβέρνησης.

Δείτε επίσης: Κυρ. Μητσοτάκης από Λάρισα: “Θα χρειαστούμε τη βοήθεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης – Στη ΔΕΘ το επόμενο Σαββατοκύριακο” (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Loading