Ο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών, εξέφρασε την ελπίδα πως η Ελλάδα δεν θα ακολουθήσει στο έπακρο της επιταγές της Δύσης, όσον αφορά την αντιπαλότητα με τη Ρωσία
Η Μόσχα, δια στόματος του Ρώσου υπουργού εξωτερικών, επιβεβαιώνει ότι έχει θέσει στην Αθήνα θέμα εμπλοκής της βάσης της Αλεξανδρούπολης στην ουκρανική κρίση, αλλά κατανοεί ταυτόχρονα τις υποχρεώσεις που έχει η Ελλάδα απέναντι στους νατοϊκούς της συμμάχους.
Σε ερώτηση του ΟΡΕΝ, αναφορικά με πρόσφατες αναφορές του εκπροσώπου του Κρεμλίνου, για μεταφορά εξοπλισμού στην Ουκρανία μέσω και της βάσης της Αλεξανδρούπολης, ο Ρώσος υπουργός εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ ανέφερε -μεταξύ άλλων- ότι «η Ελλάδα είναι μέλος του ΝΑΤΟ, της ΕΕ.
Όμως, επίσης, βλέπουμε ότι η Ελλάδα δεν θέλει να ακολουθήσει την οδό της επιδείνωσης των αντιρωσικών κυρώσεων».
Δείτε επίσης: Λαβρόφ: Αιχμές της Μόσχα για το ΝΑΤΟ
- ΗΠΑ: Φοιτητής επιλέγει την αυτοεξορία μετά την στοχοποίησή του από την κυβέρνηση Τραμπ
- Μητσοτάκης: Στην πρώτη ημέρα εφαρμογής του νέου κατώτατου μισθού
- Βιρτζίνια Τζούφρι: «Μου απομένουν τέσσερις μέρες ζωής» μετά από σοβαρό τροχαίο
- Νέες αποκαλύψεις για τον 51χρονο στο Κορωπί: Μαζί με τον κατσαβίδι, οι μαρτυρίες για τη στάση της αστυνομίας
- Η ανατροπή που σχεδιάζει η Amazon στον κόσμο του Τζέιμς Μποντ και η αντίδραση του Ντάνιελ Κρεγκ