Λέσβος: Μαθητές γλίτωσαν από…τύχη μετά από πτώση δέντρου σε σχολείο (pics)

Το δέντρο υπήρχε εδώ και πολλά χρόνια

Δεν είναι λίγα τα προβλήματα που έχουν προκύψει από τους δυνατούς ανέμους στην περιοχή της Λέσβου, κάτι το οποίο έχει κάνει την Πυροσβεστική Υπηρεσία να είναι πανέτοιμη να αντιμετωπίσει όλα τα περιστατικά.

propoli

Οι πυροσβέστες, έχουν απομακρύνει δέντρα από το οδόστρωμα αλλά και τζαμαρίες, ενώ όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, έχουν σπάσει τζαμαρίες από κάγκελα διαμερίσματος σε πολυκατοικία.

Σε πολλές περιοχές δένδρα ξεριζώθηκαν, σήματα της τροχαίας και διαφημιστικές πινακίδες ξηλώθηκαν, τζαμαρίες καταστημάτων έσπασαν, κύματα πλημμύρισαν τις λιμενικές ζώνες προκαλώντας ζημιές, σκάφη βγήκαν στη στεριά, ενώ υπήρξαν και διακοπές ρεύματος.

Δέντρο έπεσε μέσα σε σχολείο

Πολύ τυχερά ήταν κάποια παιδιά τα οποία έπαιζαν στα κεντρικά Λύκεια της Μυτιλήνης, και ξαφνικά ένα δέντρο έπεσε μέσα στην αυλή του σχολείου αλλά και στο πεζοδρόμιο επί της πλατείας Κυπρίων πατριωτών. Το θετικό είναι πως δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός σύμφωνα με το in.gr ενώ πρόκειται για ένα δέντρο το οποίο υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική υπηρεσία και συνεργείο του Δήμου Μυτιλήνης όπου αυτήν την ώρα καθαρίζουν το πεζοδρόμιο και κλαδεύουν το μεγάλο πεύκο.

Στο συγκεκριμένο σημείο έχει σπεύσει και η αστυνομία έτσι ώστε να ρυθμίσει την κυκλοφορία.

Δείτε επίσης: Αντί για debate: Ο Γιώργος Παπανδρέου επιλέγει να συναντηθεί με νέους – Τι θα συζητήσουν

Loading