Λέσβος: Βρετανίδες φόρεσαν νυφικά και έζησαν την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής τους

Η Λέσβος ήταν το νησί που επέλεξαν και ο γάμος τους, δεν πέρασε απαρατήρητος. Το ομόφυλο ζευγάρι ντύθηκε στα λευκά, με τις ευχές να διαδέχονται η μία την άλλη…

O γάμος και οι εικόνες που τον συνοδεύουν κάνουν τις τελευταίες ώρες, το γύρο του διαδικτύου. Το ζευγάρι επέλεξε τη Σκάλα Ερεσού, με φόντο το απέραντο γαλάζιο. Η Λέσβος γίνεται και πάλι θέμα συζήτησης, με τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό, να κάνουν λόγο για την καλύτερη χρονιά της τελευταίας δεκαετίας. Κάθε δημοσίευμα, κάθε εικόνα από το νησί αυτή την περίοδο, όπως η παρακάτω, αξιολογείται με προσοχή και προκαλεί ικανοποίηση.

propoli

Αποφάσισαν να γιορτάσουν τον έρωτα και την αγάπη τους στη Λέσβο και τη μαγευτική Σκάλα Ερεσού δύο γυναίκες από την Αγγλία. Συγκεκριμένα, οι δύο Βρετανίδες με προβλήματα όρασης, ταξίδεψαν στο νησί, για να ανταλλάξουν βέρες την Παρασκευή 8 Ιουλίου.

Στη συνέχεια διοργανώθηκε μεγάλο πάρτι σε εστιατόριο, ενώ ένας λευκός διάδρομος με θέα τη θάλασσα της Ερεσού ήταν το πιο ρομαντικό σκηνικό για το ομόφυλο ζευγάρι που ντύθηκε στα λευκά.

Στη χαρά τους έσπευσαν να ευχηθούν όσοι και όσες παραθέριζαν και γευμάτιζαν. Δείτε την εικόνα της ιστοσελίδας stonisi.gr:

Δείτε επίσης: Συγκινημένος ο Χάρης Ρώμας: «Αισθάνεσαι ότι αυτό που κάνεις έχει αντίκρισμα σε κάποιον κόσμο»

Loading