Λιποδιαλύτες και λιποδιαλυτικά με καρνιτίνη: Τα κορυφαία συμπληρώματα διατροφής από την Active Body

Γυμνάζεστε τακτικά αλλά το επίμονο λίπος αρνείται να φύγει; Ειδικά τους τελευταίους μήνες που η δραστηριότητά μας είναι πιο περιορισμένη και τα γυμναστήρια κλειστά, είναι πιο δύσκολο να χάσουμε τα τοπικά παχάκια που μας χαλάνε τη σιλουέτα και μας ρίχνουν την αυτοπεποίθηση.

Τώρα υπάρχει λύση που μπορεί να επιφέρει τα πολυπόθητα αποτελέσματα με λιγότερο κόπο. Επιλέγοντας στο ηλεκτρονικό κατάστημα Active Body τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφή με λιποδιαλύτες και καρνιτίνη, σε συνδυασμό με την τακτική προπόνησή μας, είτε στο πάρκο, είτε στο σπίτι, μπορούμε να αποκτήσουμε το σώμα των ονείρων μας.

Πώς λειτουργούν

Οι λιποδιαλύτες και τα λιποδιαλυτικά προϊόντα, είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να προωθούν την ταχύτερη καύση του λίπους μέσω της θερμογένεσης, μίας διαδικασίας που αυξάνει την εσωτερική θερμότητα του σώματος, επιταχύνοντας το μεταβολισμό.

Έτσι σε κάθε προπόνηση, ο χρόνος και ο κόπος που απαιτείται για να χάσετε το περιττό λίπος, είναι πολύ μικρότερος και κάθε άσκηση γίνεται όλο και πιο αποτελεσματική, βοηθώντας σας να σμιλεύσετε ένα εντυπωσιακό και γραμμωμένο σώμα, εύκολα και γρήγορα.

Αυτό δε σημαίνει ωστόσο ότι δεν είναι φυσική διαδικασία, καθώς οι λιποδιαλύτες περιέχουν στοιχεία από καθημερινά τρόφιμα, ο καφές (καφεΐνη) ή το νεράντζι (συνεφρίνη) αλλά και το κρέας και το αβοκάντο (καρνιτίνη και L καρνιτίνη) που έχουν στοχευμένη δράση στον οργανισμό
μας.

Συγκεκριμένα επιτυγχάνουν:

– Ταχύτερη καύση του λίπους και μετατροπή του σε ενέργεια
– Μειωμένη όρεξη και ανάγκη για «σνακ»
– Μειωμένη απορρόφηση υδατανθράκων στο σώμα
– Μειωμένο σχηματισμό των λιποκυττάρων
– Ταχύτερο μεταβολισμό
– Λιγότερο περιττό λίπος
– Μεγαλύτερη μυϊκή μάζα

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα με συμπληρώματα διατροφής Active Body θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία σε λιποδιαλύτες και λιποδιαλυτιικά, από επώνυμα brands για εξασφαλισμένα αποτελέσματα και υψηλή απόδοση

Μία φυσική ουσία με θαυματουργά αποτελέσματα

Η καρνιτίνη, που προέρχεται από αμινοξέα, εντοπίζεται φυσιολογικά σε όλα τα κύτταρα του σώματος μας, αλλά και στα κρεατικά. Καρνιτίνη είναι ο γενικός όρος που χρησιμοποιείται για έναν αριθμό ενώσεων, στις οποίες περιλαμβάνεται η L καρνιτίνη, η ακετυλο-L-καρνιτίνη και προπιονυλ-L-καρνιτίνη. Γενικά η καρνιτίνη και συγκεκριμένα η L καρνιτίνη παίζει κρίσιμο ρόλο στην παραγωγή ενέργειας για το σώμα μας, καθώς μεταφέρει λιπαρά οξέα στα μιτοχόνδρια, προκειμένου να οξειδωθούν για να παραχθεί ενέργεια. Έτσι ένα συμπλήρωμα με καρνιτίνη βοηθάει ουσιαστικά, όχι μόνο στην καύση του λίπους, αλλά και στη μεγαλύτερη αντοχή και ενέργεια του οργανισμού σας.

Επισκεφθείτε σήμερα το ηλεκτρονικό κατάστημα με συμπληρώματα διατροφής Active Body θα βρείτε όλα τα κορυφαία συμπληρώματα με L καρνιτίνη, αλλά και λιποδιαλύτες και λιποδιαλυτικά προϊόντα για στοχευμένη δράση και εντυπωσιακά αποτελέσματα.