H ανήλικη μεταφέρθηκε την Παρασκευή με συμπτώματα οξείας μέθης στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο
Σε κατάσταση οξείας μέθης διακομίστηκε στο νοσοκομείο μια μαθήτρια Γυμνασίου στην Κρήτη, όπου όπως αποκαλύπτεται, είχε περάσει μια δύσκολη νύχτα στο σπίτι με τους γονείς της.
Προβληματισμό προκαλούν τα περιστατικά μέθης ανηλίκων στην Κρήτη καθώς μετά τον 15χρονο στις Μοίρες καταγράφηκε και η περίπτωση της ανήλικης του Γαζίου.
Νεότερα στοιχεία για την ανήλικη που μεταφέρθηκε την Παρασκευή με συμπτώματα οξείας μέθης στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο δείχνουν ότι η νεαρή κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, ενώ βρισκόταν σε χοροεσπερίδα Λυκείου.
Μάλιστα από την αστυνομία, αναζητείται ο ιδιοκτήτης του κέντρου διασκέδασης σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου που φιλοξένησε την εκδήλωση, στο πλαίσιο του αυτοφώρου που λήγει απόψε.
Όπως και να έχει, μια άλλη τραγική πτυχή της υπόθεσης, είναι ότι δυο – τρεις μέρες νωρίτερα, ο πατέρας του κοριτσιού είχε απασχολήσει τις αρχές για ενδοοικογενειακό επεισόδιο βίας, καθώς φέρεται να προκάλεσε καβγά στο σπίτι ενώ βρισκόταν σε κατάσταση οξείας μέθης και ο ίδιος.
Δείτε επίσης: Συνελήφθη 37χρονος διεθνής καταζητούμενος στη Μαγνησία
- Κωστής Χατζηδάκης: Σεμνότητα και αποτελεσματικότητα, οι βασικές μας δεσμεύσεις
- Η Σάρον Στόουν δηλώνει ότι αποκλείστηκε από την ταινία Another Simple Favor χωρίς αιτιολογία: Τι συμβαίνει;
- Ζωντανά: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
- Κλείνει η κινεζική αγορά για εκατοντάδες εργοστάσια κρέατος των ΗΠΑ
- Εντοπίστηκε νεκρή η 61χρονη που είχε πέσει από πλοίο στον Σαρωνικό
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr