Λουκέτα και πρόστιμα για μη τήρηση των υγειονομικών κανόνων πρόληψης από τον κορoνοϊό επιβλήθηκαν στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης όπου εμφανίζονται οι Πάνος Κιάμος και Σταμάτης Γονίδης, αντίστοιχα.
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου το Σάββατο το βράδυ των ειδικών κλιμακίων της ΕΛ.ΑΣ. στο «Ποσειδώνιο» όπου εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος και το «Franjeliko», όπου τραγουδά ο Σταμάτης Γονίδης διαπιστώθηκε ότι πολλοί από τους θαμώνες διασκέδαζαν όρθιοι, κάτι το οποίο απαγορεύεται βάσει των υγειονομικών κανόνων για τον Covid -19.
Οι αστυνομικοί επέβαλαν πρόστιμα 10.000 ευρώ στους ιδιοκτήτες των καταστημάτων και επταήμερο λουκέτο.
Θεσσαλονίκη
Και στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια των ελέγχων, πρόστιμο επιβλήθηκε σε ένα νυχτερινό κέντρο. Επίσης πρόστιμο επέβαλαν οι Αρχές και σε κλάμπ της Κέρκυρας με 1.000 ορθίους, αλλά και σε ένα πάρτι στο Βοτανικό, όπου οι αστυνομικοί κατέσχεσαν τα μηχανήματα.
Δείτε επίσης: Τα πρόστιμα της ΕΛ.ΑΣ για παραβάσεις μέτρων περί κορονοϊού – 49 στη Θεσσαλονίκη
- Ολυμπιακός – ΓΣ Δράμας 36-27: Νίκη και προετοιμασία για τα playoffs
- Κουτσούμπας από Αλεξανδρούπολη: Η έννοια του πολιτισμού δεν συνάδει με τη δολοφονία αμάχων
- Χρηστίδης: Οι πολίτες δεν πείθονται από το δίλημμα Μητσοτάκης ή χάος
- Super League 2: Εντυπωσιακή φιέστα ανόδου για την ΑΕΛ με πεντάρα επί του ΠΑΣ Γιάννινα (video)
- Είμαι 94 ετών και συνεχίζω να λάμπω
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr