Μ. Θεμιστοκλέους: Επίσκεψη στο αναβαθμισμένο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Μεγίστης

Ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, επισκέφθηκε σήμερα το  αναβαθμισμένο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Μεγίστης – Επίσης παραβρέθηκε και στην τελετή εγκαινίων του φαρμακείου του νησιού.

Το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Μεγίστης απέκτησε νέο σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό από δωρεά του προέδρου της ΒΙΑΝΕΞ Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Η δωρεά περιλαμβάνει ένα triplex μηχάνημα καρδιάς, ένα οδοντιατρικό ακτινολογικό μηχάνημα ενδοστοματικών ακτινογραφιών, μια νέα ηλεκτρική γεννήτρια, φάρμακα και υγειονομικό υλικό.

Στο  χαιρετισμό του, ο κ. Θεμιστοκλέους τόνισε:

«Είναι χρέος της πολιτείας να στηρίζει τους ανθρώπους που φυλάνε Θερμοπύλες» και ευχαρίστησε τον κ. Γιαννακόπουλο για τις δωρεές που έχει κάνει στο Καστελόριζο.

Υπογράμμισε ότι «το Καστελόριζο ήταν το πρώτο νησί από όπου ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί κατά της COVID-19 τον περασμένο Φεβρουάριο και ότι η μεγάλη πλειονότητα των κατοίκων του έχει εμβολιαστεί».

Με απόφαση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδεκανήσου, τοποθετήθηκε στο φαρμακείο του νησιού τιμητική πλακέτα εις μνήμη Παύλου Γιαννακόπουλου, τιμής ένεκεν για την πολυετή προσφορά του ιδρυτή της ΒΙΑΝΕΞ στον φαρμακευτικό κλάδο και στην ακριτική Δωδεκάνησο.

Δείτε επίσης: Β. Κοντοζαμάνης: Η Ελλάδα θα προμηθευτεί φάρμακα μονοκλωνικών αντισωμάτων

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ