Στο τσάκ γλίτωσε και τώρα νοσηλεύεται με εγκαύματα α’ και β΄ βαθμού μετά το ατύχημα
Με εγκαύματα α΄ και β΄ βαθμού νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», ένα 13χρονο κορίτσι από τη Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας, καθώς άρπαξε φωτιά, ενώ έπαιζε με έναν αναπτήρα και οινόπνευμα.
Το κοριτσάκι, σύμφωνα με το magnesianews.gr, προσπάθησε να ανάψει σόμπα στο σπίτι με οινόπνευμα και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες πήρε φωτιά, με αποτέλεσμα να υποστεί εγκαύματα στο σώμα του.
Από τις φωνές του κοριτσιού, γείτονες κατάλαβαν τι συνέβη, έσπευσαν στο σπίτι και ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε την ανήλικη στο Νοσοκομείο Βόλου.
Οι γιατροί τη διασωλήνωσαν και έγινε διακομιδή της με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» στην Αθήνα.
Δείτε επίσης: Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ για τον θάνατο της τυφλής σκυλίτσας από τη Νάουσα
- Ο Γιώργος Πρίντεζης γιορτάζει τα 40 του χρόνια με εντυπωσιακό πάρτι
- Η επιθετικότητα της ολιγαρχίας κατά του κράτους και η προοπτική των νεοφιλελεύθερων αποτυχημένων κρατών
- Κυρ. Μητσοτάκης: «Δημιουργούμε δημοσιονομικό χώρο, αυξάνουμε τις θέσεις απασχόλησης, ρυθμίζουμε τα κόκκινα δάνεια αγροτών και συνεταιρισμών»
- Λέσβος: Νεκρή γυναίκα σε βάρκα προσφύγων στον Άγιο Φωκά
- Νίκη για την ταινία «Anora» στα Independent Spirit Awards 2025