Μαγνησία: Πρόβατα έφαγαν 100 κιλά κάνναβη με αποτέλεσμα να… μαστουρώσουν!

Το μυστήριο λύθηκε όταν ο βοσκός τα είδε να συμπεριφέρονται παράξενα – «Δεν ξέρω αν είναι για γέλια ή για κλάματα», είπε ο ιδιοκτήτης της φαρμακευτικής κάνναβης

Ο βοσκός υποπτεύθηκε ότι κάτι πάει λάθος όταν παρατήρησε την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του κοπαδιού του.

propoli

Σύμφωνα με όσα καταγράφει αποκλειστικά το TheNewspaper.gr, αμέσως μετά τη θεομηνία που έπληξε την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, κι ενώ οι χορτολιβαδικές εκτάσεις έχουν υποστεί καταστροφές, ένα κοπάδι με πρόβατα «εισέβαλε» σε θερμοκήπιο έξω από τον Αλμυρό Βόλου, το οποίο καλλιεργεί… φαρμακευτική κάνναβη και έφαγε μία μεγάλη ποσότητα από το οπιούχο φυτό, που ξεπερνά τα 100 κιλά!

Ο ιδιοκτήτης δεν πίστευε στα μάτια του, όταν διαπίστωσε ότι η παραγωγή του, έχει υποστεί μεγάλη ζημιά τόσο από το έντονο καιρικό φαινόμενο που πλημμύρισε τις εκτάσεις στην περιοχή, ενώ στη συνέχεια την αποτελείωσαν τα ζώα που βρήκαν φαγητό για να τραφούν!

«Δεν ξέρω αν είναι για γέλια ή για κλάματα. Έχουμε τον καύσωνα, χάνουμε μεγάλο μέρος της παραγωγής. Έχουμε τις πλημμύρες, χάνουμε το υπόλοιπο. Και το καλύτερο; Μετά από όλα αυτά, μπαίνει στην εγκατάσταση ένα κοπάδι πρόβατα, το οποίο δεν ξέρω πως γυρνάει, και ξεκίνησε να τρώει ό,τι είχε απομείνει. Δεν ξέρω τι να πω, ειλικρινά» λέει ο ιδιοκτήτης της αδειοδοτημένης μονάδας καλλιέργειας κάνναβης.

Δείτε επίσης: ΟΑΣΘ: Βγήκαν στους δρόμους τα λεωφορεία – Τελευταίο δρομολόγιο στις 9 μ.μ.

Loading