Μακελειό στη Λούτσα: Οι Αρχές εξετάζουν φωτογραφία με τα θύματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζει η ΕΛΑΣ σχετικά με το μακελειό στη Λούτσα, με το έκτο θύμα να μην έχει ταυτοποιηθεί ακόμα, ωστόσο σε μια φωτογραφία είναι πιθανό να απεικονίζεται ο πληροφοριοδότης των εκτελεστών.

Νέα στοιχεία για το φονικό με τους έξι νεκρούς στη Λούτσα, καθώς οι Αρχές φαίνεται να επικεντρώνονται πλέον σε ένα ακόμη άτομο.

Όπως αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, στη φωτογραφία των έξι θυμάτων η οποία έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, φαίνεται πως λείπει ένα άτομο, το έκτο δηλαδή θύμα.

Στη συγκεκριμένη εικόνα, τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής φαίνεται να ταυτοποιούν τα πέντε από τα έξι θύματα που έχασαν τη ζωή του στο αιματηρό περιστατικό.

Πρόκειται για ένα άγνωστο άτομο, το οποίο βρίσκεται τέρμα αριστερά στη φωτογραφία και δεν βρίσκεται ανάμεσα στα θύματα της ενέδρας.

Το έκτο θύμα πιθανότατα να είναι ο άνθρωπος που τράβηξε τη φωτογραφία.

Σχετικά με τον διανομέα φαγητού, φαίνεται πως διαφεύγει και εικάζεται πως είναι τόσο ο δεύτερος «δούρειος ίππος» ή αλλιώς ο δεύτερος πληροφοροδότης όσο και ότι είναι άνθρωπος της συμμορίας των «Ντάλτον».

Ο 32χρονος που συνελήφθη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μαζί με τον άνδρα, αριστερά της φωτογραφίας, φαίνεται πως ήταν αυτοί που έπεισαν τα θύματα να πάνε στην ενέδρα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους.

Δείτε επίσης: ΔΥΠΑ: Έναρξη της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για την εποχική ενίσχυση ύψους 1.200 ευρώ – Απαιτούμενα κριτήρια

Loading

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com