Μανώλης Μαυρομμάτης: Τα νεότερα για την υγεία του και της συζύγου του

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δείκτες υγείας του γνωστού αθλητικογράφου και πρώην Ευρωβουλευτή παρουσιάζουν ελαφρά βελτίωση.

Ενδεικτικά, έχει βελτιωθεί ελαφρώς η αναπνευστική του λειτουργία, ενώ ως θετικό κρίνεται το γεγονός ότι η υγεία του δεν επιδεινώθηκε.

propoli

Σε ό,τι αφορά την σύζυγό του, Ρένια Βενιέρη, οι γιατροί σημειώνουν πως παραμένει σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση.

Υπενθυμίζεται πως ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του ζευγαριού εξέδωσε το νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» χθες Δευτέρα.

Σε αυτό, αναφέρεται ότι 18/02/2024 (05:00 ωρα) διακομίσθηκαν μέσω Σ/ΕΚΑΒ, στο ΤΕΠ του Γ.Ν.Α. «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», μετά από απεγκλωβισμό από οικιακή πυρκαγιά (επί της οδού Αναγνωστοπούλου στο Κολωνάκι) οι ασθενείς:

α. Ο αθλητικογράφος και πρώην Βουλευτής, Μανώλης Μαυρομάτης, (82) ετών, με Θερμικά Εγκαύματα βαθέως μερικού και ολικού πάχους που αφορούν τμήματα κάτω άκρων, κορμού, αριστερού άνω άκρου και τριχωτό κεφαλής, Συνολικής Εγκαυματικής Επιφάνειας 18% της Ολικής Επιφάνειας Σώματος. Ο ασθενής διασωληνώθηκε και τέθηκε σε μηχανική υποστήριξη αναπνοής.

β. Η Ειρήνη Μαυρομάτη 80 ετών (σύζυγος), με Θερμικά Εγκαύματα βαθέως μερικού και ολικού πάχους που αφορούν τμήματα προσώπου, άνω και κάτω άκρων και κορμού, με μεγαλύτερη προσβολή της αριστερής πλευράς του σώματος, Συνολικής Εγκαυματικής Επιφάνειας (40%) της Ολικής Επιφάνειας Σώματος και με στοιχεία εισπνευστικού εγκαύματος.

Η ασθενής διασωληνώθηκε λόγω επαπειλούμενου αεραγωγού και τέθηκε σε μηχανική υποστήριξη αναπνοής. Υποβλήθηκε σε εσχαροτομές στην αριστερή άκρα χείρα και το αντιβράχιο.

Οι ασθενείς νοσηλεύονται στη Μονάδα Εγκαυμάτων, στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής και η κατάστασή τους κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη, για τις επόμενες (48) ώρες».

Loading