Το πρωί της Δευτέρας, στο Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε διπλή αποκάλυψη.
Ο Μάνος Δασκαλάκης φαίνεται πως κυνηγούσε την τύχη του ανάμεσα σε κάποιο από τα talent shows και τα realities που παίζονται στην ελληνική τηλεόραση.
Όπως είπε ο δημοσιογράφος στον αέρα της εκπομπής: «Ο Μάνος Δασκαλάκης είχε δηλώσει συμμετοχή για το περσινό The Voice, με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό και κριτές τον Σάκη Ρουβά, την Έλενα Παπαρίζου, τον Πάνο Μουζουράκη και την Ελεονώρα Ζουγανέλη. Δεν τον πήραν, δεν πέρασε καν».
«Ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωσε συμμετοχή για το Survivor. Πέρυσι στο The Voice και φέτος στο Survivor. Μπράβο του! Έχει χάσει δυο παιδιά και η Τζωρτζίνα είναι με τετραπληγία. Και λέω εγώ, το παιδί σου είναι εδώ και μάχεται κι εσύ θέλεις να πας στον Άγιο Δομίνικο και να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα;», αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας στη συνέχεια.
Δείτε επίσης: Ουκρανία: Ανοίγουν 9 νέοι ανθρωπιστικοί διάδρομοι σήμερα
- Ο Κυριάκος, ο κατώτατος και το comeback στο TikTok
- Αναλογική απάντηση της Ευρώπης στους ενδεχόμενους δασμούς του Τραμπ, δηλώνει ο Γάλλος υπουργός Βιομηχανίας
- Σπύρος Μελάς: Ο αναγνωρισμένος δημοσιογράφος που άφησε το στίγμα του
- Η ανεργία στην Ελλάδα πέφτει στο 8,6% τον Φεβρουάριο
- Η Bundesliga επεκτείνει το μεταγραφικό παράθυρο για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων