Μαρία Μπακοδήμου για Φώτη Σεργουλόπουλο: «Η νοσταλγία είναι ένα συναίσθημα που μας κρατά πίσω»

«Για να έχεις καλές σχέσεις με τους άλλους, πρέπει να έχεις και με τον εαυτό σου» ανέφερε η Μαρία Μπακοδήμου

Η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε στο περιοδικό «Hello» και αναφέρθηκε στη νέα της εκπομπή με τίτλο «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ.

Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στη μακρόχρονη συνεργασία με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και στο αν αναπολεί κάτι από τις στιγμές που έζησε με τον παρουσιαστή κατά το παρελθόν.

«Νοσταλγία δεν νιώθω γενικότερα. Κάθε μέρα που ζούμε είναι μια καινούργια μέρα που μας φέρνει καινούργια πράγματα. Η νοσταλγία είναι ένα συναίσθημα που μας κρατά πίσω. Το τώρα είναι που υπάρχει και το τώρα προσφέρει χιλιάδες πιθανότητες να ζήσουμε πολύ όμορφες και δημιουργικές καταστάσεις» είπε αρχικά για τη συνεργασία της με τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

Στη συνέχεια είπε:

«Σίγουρα το πριν είναι αυτό που μας έχει φέρει στο τώρα. Στη ζωή μου, όμως – και στην προσωπική και στην επαγγελματική -, δεν αναπολώ το παρελθόν. Απλώς, καμιά φορά κοιτάζω πίσω για να δω αν μπορώ να γίνω καλύτερη παρατηρώντας λάθη που έχω κάνει στο παρελθόν».

Έπειτα κλήθηκε να απαντήσει στο αν η φιλία και η επαγγελματική σχέση γίνεται να διατηρηθούν στο χρόνο λέγοντας:

«Φυσικά! Το θέμα είναι ωστόσο πως θα διατηρηθούν. Από την άλλη, τίποτα δεν κρατά για πάντα. Για παράδειγμα, παντρεύεσαι και νομίζεις ότι θα είστε για πάντα μαζί. Όμως αλλάζεις εσύ, αλλάζει και ο άλλος. Σημασία έχει οι αποχωρισμοί και τα κλεισίματα των κύκλων να γίνονται ωραία και να συνειδητοποιείς γιατί ο καθένας παίρνει άλλο δρόμο».

«Για να έχεις καλές σχέσεις με τους άλλους, πρέπει να έχεις και με τον εαυτό σου. Κι αν αυτό είναι δύσκολο, φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι να τα βρεις με τους άλλους».

Δείτε επίσης: Μ. Μπακοδήμου: «Έχω φτάσει σε οριακό σημείο να συμπαθήσω τον Γιώργο Λιάγκα» (vid)

Loading