«Μαρία Τσάλλα»: «Δεν θυμόμουν για αυτή την υπόθεση» λέει ο δικηγόρος που τη βοήθησε να εγγραφεί στο δημοτολόγιο Αλιβερίου

Για την «Μαρία Τσάλλα» μίλησε ο δικηγόρος που την βοήθησε το 2018.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος είναι ο δικηγόρος ο οποίος βοήθησε την Ρωσίδα κατάσκοπο Ιρίνα Αλεξάντροβνα-Σμίρεβα ή αλλιώς «Μαρία Τσάλλα» να γραφτεί το 2018 στο δημοτολόγιο του Αλιβερίου και υποστήριξε σήμερα πως δεν θυμάται την περίπτωσή της.

Ο κ. Λυμπερόπουλος μίλησε σήμερα στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Δεκατιανοί» και υποστήριξε ότι η «Μαρία Τσάλλα» δεν ήταν πελάτισσά του. «Δεν θυμόμουν τίποτα για αυτή την υπόθεση, η γυναίκα δεν ήταν πελάτισσά μου. Είχε χαρτιά απλά ήθελε να αλλάξει τόπο κατοικίας στο ληξιαρχείο στο Αλιβέρι και να γραφτεί στο δημοτολόγιο. Η ληξίαρχος ζητούσε αποδείξεις ότι η γυναίκα είναι κάτοικος του δήμου Κύμης – Αλιβερίου, πχ ένα μισθωτήριο σπιτιού ή κάποιος λογαριασμός που να αποδεικνύει τον τόπο κατοικίας», ανέφερε.

Ο ίδιος δεν μπόρεσε να απαντήσει σε ερωτήσεις πώς ακριβώς γνώρισε την Μαρία Τσάλλα, πώς την βοήθησε να βγάλει τα χαρτιά της ούτε εάν την φιλοξένησε στο σπίτι του, όπως έχει γίνει γνωστό.

«Προσπαθώ να θυμηθώ, ίσως με πήρε τηλέφωνο κάποιος δικηγόρος από Αθήνα να εξυπηρετήσω πελάτη του, όπως γίνεται συνήθως εδώ στην επαρχία… δεν θυμάμαι να την φιλοξένησα ούτε να την δήλωσα ως φιλοξενούμενή μου…» είπε ο δικηγόρος.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν ούτε τον έχουν καλέσει κανείς από τις αρμόδιες αρχές.

Ο κ. Λυμπερόπουλος μίλησε και στο τοπικό σάιτ eviaonline, το οποίο αναφέρει ότι η Ρωσίδα κατάσκοπος «έχοντας λοιπόν το νέο όνομά της εμφανίστηκε στον Δήμο Κύμης -Αλιβερίου ώστε να κάνει την εγγραφή στα δημοτολόγια. Είχε προηγηθεί το γνήσιο της υπογραφής από το ΑΤ Αλιβερίου που πιστοποιούσε όπως προβλεπόταν την εποχή εκείνη ότι είναι η ίδια. Αμέσως μετά εμφανίστηκε στο δημοτολόγιο με δύο δικηγόρους ο ένας από το Αλιβέρι που ήξερε και την γλώσσα και έχει εμπειρία σχετική».

Δείτε επίσης: Ραγκούσης: Η επιστολή του κ. Πολάκη θα συνυπολογιστεί στην απόφαση για πιθανή διαγραφή του

Loading