Μάριος Παπαγεωργίου: Αστυνομικοί οι δύο επιπλέον ύποπτοι για τη δολοφονία – Αυτό είναι το προφίλ τους

Δύο ακόμα άτομα θα απολογηθούν για τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου, με τους δύο υπόπτους να είναι συγγενείς του καταδικασθέντα για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Οι ίδιοι αρνιούνται κάθε κατηγορία και είναι ανάμεσα στα 8 άτομα που ερευνώνται από την Αστυνομία.

propoli

Ο ένας λέει πως γνώριζε τον Μάριο αλλά δεν έχει καμία συμμέτοχή και δεν έχει καμία επίμαχή συνομιλία μαζί του εκείνο το χρονικό διάστημα και πως δεν γνωρίζει την υπόθεση.

Ο δεύτερος είχε μία συνομιλία με τον Μάριο εκείνη την περίοδο αλλά αναφέρει πως ήταν άσχετοι και δεν έχει καμία εμπλοκή στο σχέδιο δολοφονίας του.

Τα δύο άτομα που έχουν συλληφθεί

Αναφορικά με τους δύο συλληφθέντες, ο ένας εργαζόταν σε αντιπροσωπία αυτοκινήτων στον Άλιμο, και είχε συναντήσεις με τον εγκέφαλο της απαγωγής στην πιλοτή της πολυκατοικίας.

Είχαν ύποπτες τηλεφωνικές επαφές και έχει ασθενές άλλοθι. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν οδηγός σε μεγαλοστέλεχος τράπεζας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο δεύτερος είχε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στο κέντρο της Αθήνας και είχε επαφές με τον εγκέφαλο της απαγωγής. Μιλούσαν για κάποιες δουλειές και έλεγαν πως δούλευαν σε κάποιο γιαπί.

Ο άνθρωπος φαίνεται να έκαψε το αυτοκίνητο που επιβιβάστηκε και ο Μάριος στις αρχές του 2021 στο κέντρο της Αθήνας.

Υπάρχει πιθανότητα κληθούν ακόμα τέσσερα άτομα. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην δικογραφία αναφέρονται ένας υπάλληλος της ΕΥΠ και ένα πρώην στέλεχος σημαντικής υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η έρευνα συνεχίζεται αλλά υπάρχει πρόβλημα στο να βρεθεί η σορός καθώς στις στιχομυθίες αναφέρουν ‘’πηγαίναμε στα καμένα’’. Οι Αρχές έχουν κάνει ήδη έρευνα σε περιοχές που έχουν καεί, με σκοπό να καταλάβουν που θα μπορούσαν να αναφέρονται οι δράστες, χωρίς να το έχουν καταφέρει.

Δείτε επίσης: Εκλογές 2023: Προβάδισμα 6,1% της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση – Πώς ψηφίζει η νέα γενιά

Loading