(φώτο αρχείου)

Ματίνα Παγώνη: «Αυτό που έγινε στην Καρδίτσα είναι έγκλημα – Δέχομαι σοβαρές απειλές»

Η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ μίλησε σήμερα για τις εξελίξεις στο πεδίο της πανδημίας, το περιστατικό την Καρδίτσα με τους «Μαϊμού» εμβολιασμούς καθώς και τις απειλές που δέχεται στο κινητό της τηλέφωνο

Όσον αφορά το σοβαρό περιστατικό με τους εικονικούς εμβολιασμούς σε εμβολιαστικό κέντρο της Καρδίτας η Ματίνα Παγώνη δήλωσε:

«Αυτό που έγινε στην Καρδίτσα είναι έγκλημα. Από αυτούς που πήραν τα πιστοποιητικά ένας να ήταν ασυμπτωματικός σκεφτείτε σε πόσο κόσμο θα μπορούσε να μεταδώσει τον ιό» ενώ για την υπάλληλο που είχε πρόσβαση στην πλατφόρμα «Ένα άτομο έχει τους κωδικούς, η συγκεκριμένη υπάλληλος δεν πρέπει να επιστέψει στη δουλειά της. Θα έπρεπε ήδη να είχε ολοκληρωθεί η ΕΔΕ και να έχει λήξει η υπόθεση. Αυτή η ιστορία υπονομεύει το τέλος της πανδημίας. Δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί ούτε καν ιχνηλάτηση», τόνισε.

Όσον αφορά τα τελευταία περιστατικά με τους εμβολιασμούς η Κα Παγώνη δήλωσε πως για την περίπτωση του Ευαγγελισμός, οι γιατροί έπραξαν όπως ακριβωώς έπρεπε «Αναγκαστικά έπρεπε να πας με δικαστική παρέμβαση για να σώσεις τον άρρωστο» ενώ συμπλήρωσε πως είναι συχνό να εμφανίζονται δικηγόροι στα νοσοκομεία έξω από τις μονάδες.

Ακόμη προχώρησε στην αποκάλυψη πως δέχεται σοβαρές απειλές στο κινητό της τηλέφωνο, αλλά αυτό όπως δήλωσε δεν την σταματά από να κάνει το καθήκον της και να συνεχίσει να ενημερώνει

Tόνισε για τον επικείμενο εμβολιασμό των παιδιών:

«Φοβόμαστε ότι αν δεν εμβολιαστούν θα κολλήσουν πολλά παιδιά. Η μετάλλαξη Δ δεν παίζει το έχουμε δει και στην Αμερική. Οφείλουμε να ενημερώσουμε τα παιδιά. Δεν πρέπει να περιμένουμε σε αυτή τη φάση» ενώ κλείνοντας πρότεινε να υπάρξουν συνεργεία εμβολιασμού έξω από τα σχολείο, που θα εμβολιάζουν  για παιδιά και γονείς.

Δείτε επίσης: Koρονοϊός – Η γεωγραφική κατανομή των 1.291 νέων κρουσμάτων

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr

Loading