Με δύο δικηγόρους στην ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου – Επιμένει ότι δεν έδωσε κεταμίνη στη Τζωρτζίνα

Ποιοι θα είναι συνήγοροι υπεράσπισης της κατηγορούμενης

Δύο αναμένεται να είναι οι δικηγόροι που θα είναι στο πλευρό της Ρούλας Πισπιρίγκου τη Δευτέρα στην ανακρίτρια, αφού η 33χρονη αναμένεται να απολογηθεί για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας.

Εκτός από τον Κωνσταντίνο Ζάρδα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι συνήγορος υπεράσπισης θα είναι και ο δικηγόρος Όθωνας Παπαδόπουλος. Η κατηγορία που «βαραίνει» την 33χρονη είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η ίδια βέβαια διατείνεται ότι δεν έχει εμπλοκή στον θάνατο της κόρης της και δεν γνωρίζει απόλύτως τίποτα για την κεταμίνη.

«Ο Μάνος είπε ότι έχει άσσο στο μανίκι του για το καρδιογράφημα της Τζωρτζίνας» ανέφερε φίλος του πατέρα

Συγκλονισμένη εξακολουθεί να είναι η ελληνική κοινωνία από τα όσα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, ενώ από προχθές βρίσκεται στη ΓΑΔΑ η ύποπτη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας και μητέρα των τριών κοριτσιών Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ένας φίλος του πατέρα των παιδιών Μάνου Δασκαλάκη, ο Χάρης Γαλαριώτης μίλησε στην εκπομπή «Live News» και είπε πως ο Μάνος του έλεγε συνεχώς ότι πιστεύει τη σύζυγό του και μάλιστα «κρατάει άσσο στο μανίκι του» όπως δήλωσε σχετικά με το αναπνευστικό της Τζωρτζίνας.

«Προσπαθούσε να έχω αρκετές τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Μάνο και την Ρούλα. Αυτό που μου είπε ο Μάνος είναι ότι «πιστεύω την Ρούλα, κρατάω έναν άσσο στο μανίκι κι όταν έρθει η στιγμή θα τον δώσω εκεί που πρέπει. Έχω ένα βίντεο που φαίνονται οι αυξομειώσεις που γίνονταν στο αναπνευστικό της Τζωρτζίνας». Τον ρώτησα εάν τον καλύπτει αυτό και μου είπε ότι την πιστεύει, κι αν δεν την πίστευε ο ίδιος θα την έπνιγε με τα ίδια του τα χέρια» ανέφερε.

Ο φίλος του Μάνου Δασκαλάκη αναφέρθηκε και στην έντονη ρήξη της σχέσης του ζευγαριού.

«Ο Μάνος μου έλεγε ότι πολλές φορές ότι όλα τα ζευγάρια έχουν τα καλά και τα κακά τους. Είχαν και τους τσακωμούς τους. Το τελευταίο διάστημα των ρώτησα εάν ισχύει ότι έχουν χωρίσει. Μου είπε “ποιο ζευγάρι που έχει χάσει τρία παιδιά μπορεί να είναι μαζί;”. Έδειχναν ότι αγαπούν πολύ τα παιδιά τους, δεν μπορώ να το αμφισβητήσω αυτό. Η λατρεία που έδειχνε στην Τζωρτζίνα ήταν απίστευτη», είπε ο κ. Γαλιαριώτης.

Δείτε επίσης: Εκνευρισμένη η Δήμητρα Πισπιρίγκου: Πέταξε τα λουλούδια που τοποθετήθηκαν στη μνήμη των κοριτσιών (vid)

Loading