Μετανιώνει αντιεμβολιαστής που διασωληνώθηκε: «Ίσως πήρα ανθρώπους στον λαιμό μου»

Όπως παραδέχεται ο 50χρονος δεν ήταν απλά ανεμβολίαστος αλλά και αντιεμβολιαστής, με τη σελίδα του στο Facebook να κατακλύζεται από δεκάδες αναρτήσεις κατά του εμβολίου. 

«Έτυχε να είμαι αρνητής. Να ασπάζομαι τις προτροπές των ιερέων. Να ακούω τα fake news τα οποία ήταν όλα μια τεράστια απάτη. Είναι όλα ψέματα και θέλω να ζητήσω συγγνώμη κυρίως στον Θεό γιατί ίσως με τις απόψεις μου και τις τοποθετήσεις μου πήρα ανθρώπους στον λαιμό μου. Ίσως κάποιοι άνθρωποι να υποφέρουν εξαιτίας μου αυτήν την στιγμή», αποκαλύπτει ο 50χρονος άνδρας.

propoli

Μιλώντας στο ΜEGA, ο Νικόλας Αρμανίδης θέλει να ζητήσει συγγνώμη κυρίως στον Θεό. Θεωρεί πώς ίσως με τις απόψεις του και τις τοποθετήσεις του πήρε ανθρώπους στον λαιμό του.

Μεταξύ άλλων ο 50χρονος περιγράφει όλα όσα έζησε 18 μέρες διασωληνωμένος, την μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό. Αναφέρει πώς οι γιατροί του έδιναν 1% πιθανότητα να ζήσει.
«Δεν παίρνεις χαμπάρι τίποτε. Ξαφνικά έρχεται, χάνεται η γη κάτω από τα πόδια σου και πλέον είναι αργά, όπως λέει και προσθέτει, αν βλέπατε τις ακτινογραφίες του θώρακός μου θα νομίζατε ότι ήμουν 150 χρόνια καπνιστής. Ο 50χρονος Νικόλας Αρμανίδης διασωληνώνεται. Επέζησα από θαύμα, μου έδιναν 1% πιθανότητα να ζήσω», λέει.

Στο κανάλι μίλησε και ο θεράπων γιατρός του Κωνσταντίνος Στόκκος. Ο γιατρός περιγράφει την στιγμή που κατάφεραν να τον ξυπνήσουν.

«Μόλις συνήλθε σήκωσε τα χέρια του και μας λέει σας ευχαριστώ. Πόση παραπληροφόρηση υπάρχει στο ίντερνετ. Δε ήθελα να εμβολιαστώ. Μόνος του τα έλεγε, σαν να ήθελε να τα βγάλει από μέσα του», λέει ο κ. Στόκκος.

Σήμερα ξεκίνησε να περπατά αλλά χρειάζεται τουλάχιστον ένα μήνα αποθεραπείας για να επανέλθει πλήρως. Μέσα από το κέντρο αποκατάστασης όπου περνάει τις γιορτές στέλνει το δικό του μήνυμα. «Ας κάνουν την προσευχή και να έχουν το λαδάκι τους αλλά ας κάνουν και το εμβόλιο. Ας κάνουν το εμβόλιο, ας ακούσουν πρώτα τους επιστήμονες και μετά ας γίνει ό,τι θέλουν. Συν Θεώ να τα κάνουν όλα».

Δείτε επίσης: Πρόβλεψη Τζανάκη για 13.000 κρούσματα – Τι είπε για τη θετικότητα (vids)

Loading