Μίλτος Μακρίδης: “Με την πυρκαγιά στο Μάτι έκανα πάρα πολύ καιρό να συνέλθω”

Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε στη Ναταλία Γερμανού και τον Κώστα Τσουρό και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στη φωτιά στο Μάτι, τονίζοντας πως έκανε πολύ καιρό να συνέλθει – Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» ήταν σήμερα ο Μίλτος Μακρίδης, σε μια σπάνια τηλεοπτική του εμφάνιση, καθώς τα τελευταία χρόνια δεν εμφανίζεται συχνά

Αρχικά ο Μίλτος Μακρίδης είπε «Εδώ και χρόνια, απ’ όταν ήμουν πρόσκοπος και στη συνέχεια δημοσιογράφος κλπ, πήγαινα σε πάρα πολλές καταστροφές. Έχω δει τη Ρικομέξ να συμβαίνει, έχω δει τρομερές φωτιές να συμβαίνουν. Και από τότε έφτιαχνα στο μυαλό μου και στα σχέδιά μου μία εφαρμογή για να σώνεται ο κόσμος σε περιπτώσεις σεισμών, λοιμών, καταποντισμών κλπ.».

Στη συνέχεια υποστήριξε πως «τότε η τεχνολογία δεν μπορούσε να με βοηθήσει, δεν είχε ωριμάσει ακόμα. Τώρα μπορεί να γίνει. Θα ήθελα να μαζευτούν 5-10 επιφανείς εταιρείες, οι οποίες ενδιαφέρονται για την καινοτομία, να το φτιάξουμε αυτό το πράγμα και να το προσφέρουμε στην πολιτική προστασία».

«Αυτό που πέρασα στο Μάτι, που δεν έχασα κάποιον δικό μου άνθρωπο, έκανα πάρα πολύ καιρό να συνέλθω. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που κατέβηκα στο δρόμο και πήγα, όταν ο Γιάννης Γκαγκαλούδης, ο μπασκετμπολίστας, φώναξε τον κόσμο και πήγα έξω από τη Βουλή. Δεν έχω ξανακατέβει για τίποτα. Και με στεναχώρησε πάρα πολύ που είδα όλα τα παράθυρα της Βουλής κλειστά», πρόσθεσε ο Μίλτος Μακρίδης.

Δείτε το video της συνέντεξης:

Δείτε επίσης: Μαρία Ηλιάκη: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με τον σύντροφο και την κόρη τους – Δείτε τη φωτογραφία