Μητέρα Ζακ Κωστόπουλου στους γονείς του Άλκη Καμπανού: «Εγώ στη βία απαντώ με αγάπη»

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα συμπαράστασης προς την οικογένεια

Τον τελευταίο καιρό η οικογένεια του Άλκη Καμπανού σηκώνει τον δικό της σταυρό μετά τη δολοφονία του γιου τους από οπαδούς του ΠΑΟΚ.

propoli

Η μητέρα του Ζακ Κωστόπουλου, θέλησε να δείξει τη συμπαράστασή της στον πατέρα και τη μητέρα του 19χρονου οπαδού, στέλνοντας το δικό της συγκλονιστικό μήνυμα. Θυμίζουμε πως ο Ζακ Κωστόπουλος έχασε τη ζωή του μετά από επίθεση που δέχτηκε στο κοσμηματοπωλείο στη Γλάδστωνος.

Αναλυτικά, στο μήνυμα που δημοσιεύει στο Facebook, το Justice For Zak/Zackie, αναφέρονται τα εξής:

«Ξέρω ότι χάσατε τον κόσμο σας, ξέρω ότι άδειασε το σπίτι σας, ότι μια καρέκλα στο τραπέζι σας θα είναι για πάντα άδεια. Ξέρω οι οι καρδιές σας ράγισαν, τα μάτια σας θόλωσαν, τα λόγια σας χάθηκαν κι οι χαρές θα είναι για πάντα λυπημένες κι οι μνήμες θα γίνουν όνειρα. Ακούω τα λόγια σας όταν μιλάτε για το τέρας της βίας κι είναι σαν να ακούω το δικό μου παιδί: “Εγώ στη βία απαντάω με αγάπη.” Γιατί έτσι μόνο θα σταματήσει, αν σταθούμε απέναντι της αγέρωχοι κι ανυπότακτοι, αρνούμενοι να τη δεχτούμε ακόμα κι όταν ποτίζει τα πεζοδρόμια με το αίμα των παιδιών μας. Κουράγιο και δύναμη. Είμαστε δίπλα σας.»
Οικογένεια Ζακ Κωστόπουλου

Δείτε επίσης: Δολοφονία Άλκη: Η έκθεση του Ανθρωποκτονιών για τον ρόλο και των 11 κατηγορούμενων

Loading