Πριν από λίγο εξήλθε ο Πρωθυπουργός από το Electra Palace και αποχωρεί από την πόλη – Κατά την έξοδό του από το ξενοδοχείο υγειονομικοί και εργαζόμενοι του φώναζαν συνθήματα
Ειδικότερα, κατά την αποχώρηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, από το εμβληματικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, πλήθος υγειονομικών διαμαρτύρονταν για τις αναστολές και τις απολύσεις που εξήγγειλε το υπουργείο υγείας σε ανεμβολίαστους υγειονομικούς.
Μάλιστα, οι διαμαρτυρόμενοι φώναζαν σχετικά συνθήματα όπως “πάρτε πίσω τις αναστολές”, “παραιτήσου, παραιτήσου” και “πως γίνεται να χωρίζετε τους πολίτες σε εμβολιασμένους και μη, σε ψεκασμένους και μη”.
Σημειώνεται πως η αστυνομία δεν τους επέτρεψε να περάσουν, όπως φαίνεται στο βίντεο του politic.gr.
Τέλος, τονίζεται ότι δεν πραγματοποιήθηκε γεύμα μεταξύ των παρευρισκόμενων καθώς το πρόγραμμα του πρωθυπουργού ήταν ιδιαίτερα πιεσμένο. Οι υπόλοιποι βουλευτές κανόνιζαν να γευματίσουν σε κοντινό εστιατόριο της περιοχής, ωστόσο δεν πραγματοποιήθηκε αυτό καθότι παρακείμενοι διαμαρτύρονταν για τα μέτρα της κυβέρνησης.



Δείτε επίσης: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας υγειονομικών και εργαζομένων στην πλατεία Αριστοτέλους (pics & vid)
- Η Ελλάδα ως πυλώνας για μια δίκαιη ψηφιακή μετάβαση: Ο ρόλος του κοινωνικού διαλόγου
- ΟΦΗ: Εξαντλήθηκαν οι θέσεις για το πρώτο τσάρτερ – Σκέψεις για δεύτερη πτήση ενόψει τελικού
- ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.: Αντίκρουση στο εξώδικο της Ομάδας Αλήθειας προς τον Διονύση Τεμπονέρα
- Σοβαρό πρόβλημα σύνδεσης στο Spotify: Αναφορές χρηστών από όλο τον κόσμο
- Max Richter: Ο συνθέτης που επαναστατεί στη σύγχρονη μουσική σκηνή, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού την 1 Ιουλίου