Πότε θα πραγματοποιηθεί η δίκη
Στις 2 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί τελικά η δίκη του 45χρονου καθηγητή ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση εις βάρος μιας 11χρονης μαθήτριας.
Αφού η δίκη έχει αναβληθεί, ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος. Ο λόγος για τον οποίο αναβλήθηκε η δίκη, είναι επειδή το ζήτησαν οι δικηγόροι του για να ενημερωθούν για τη δικογραφία.
«Με παρεξήγησαν δεν έχω κάνει κάτι»
«Με παρεξήγησαν. Δεν ξέρω τι συνέβη. Δεν έχω κάνει κάτι» δήλωσε ο ίδιος όταν βρέθηκε στη ΓΑΔΑ. Ο καθηγητής όταν δέχτηκε ερώτηση σχετικά με τα όσα υποστηρίζει η 11χρονη μαθήτρια, αρνήθηκε τα πάντα λέγοντας πως δεν τη χάιδεψε ούτε στον λαιμό ούτε στην πλάτη. Ο καθηγητής πάντως, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε τέτοια συμπεριφορά απέναντι σε ανήλικη μαθήτρια.
Δείτε επίσης: Παρενόχληση 11χρονης μαθήτριας στο Μοσχάτο: Η κατάθεση του καθηγητή στους αστυνομικούς
- Ελεύθεροι επτά συλληφθέντες από τις συγκεντρώσεις για τα Τέμπη
- Kaspersky: Εκατομμύρια πιστωτικές κάρτες έχουν διαρρεύσει στο σκοτεινό ιστό
- Νέες εξελίξεις στην αμυντική τεχνολογία στην έκθεση «IDEX-NAVDEX 2025» των ΗΑΕ
- Η COSMOTE TV στηρίζει το 27ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης
- Η Ντόλι Πάρτον αποχαιρετά τον σύζυγό της Καρλ Ντιν: Μια αγάπη που κράτησε 60 χρόνια
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr