Μύκονος: Απλησίαστος ο γύρος – Στα 15 ευρώ η τιμή του
ΣΟΥΒΛΑΚΙ(ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ /EUROKINISSI)

Μύκονος: Απλησίαστος ο γύρος – Στα 15 ευρώ η τιμή του

Στα στενά της Μυκόνου  ένα τυλιχτό με γύρο στο χέρι θα πρέπει να πληρώσει κάποιος από 9,40 μέχρι και 15€.

Η θερμοκρασία ανεβαίνει και η εστίαση στα νησιά αρχίζει να ζεσταίνεται εν όψει του τριημέρου.

Μία πίτα με γύρο χοιρινό είναι στα 9,40€ ή με καλαμάκι εξίσου.

Τα σπέσιαλ τα τυλιχτά που περιλαμβάνουν γύρο και ένα καλαμάκι χαλούμι που είναι στα 13,90€, ή με γύρο και έναν κεμπάπ μέσα που είναι στα 14,90€.

Για μία ατομική μερίδα, το κασέ ανεβαίνει και φτάνει τα 25€.

Οι μερίδες οι απλές, κοτόπουλο, χοιρινό είναι στα 17,50€. Κάποιες σπέσιαλ που περιλαμβάνουν και γύρο και καλαμάκι που είναι στα 19,90€.

Αν κάποιος θέλει μία μερίδα που έχει και χαλούμι μέσα είναι στα 24,50€, η πιο σπέσιαλ.

Στη Σαντορίνη για μία πίτα με γύρο ή οποιοδήποτε κρέας της επιλογής σας η τιμή ανέρχεται στα 6€ και 50 λεπτά και οι μερίδες ξεκινάνε από τα 16€.

Λίγο πιο χαμηλές τιμές βρίσκουμε στην Πάρο που το τυλιχτό κοστίζει 5,50€ και η ατομική μερίδα 14€.

Στην Ύδρα για ένα τυλιχτό θα πληρώσει κανείς 4,50€ και στις Σπέτσες ένα ευρώ λιγότερο.

Αρκετοί θα προτιμήσουν την Χαλκιδική, όπου και εκεί η τιμή για ένα απλό σάντουιτς βάζει τους καταναλωτές να το ξανασκεφτούν.

«Ένα κλασικό σαντουιτσάκι γύρος το απ’ όλα που λέμε εδώ στη Θεσσαλονίκη είναι στα 4,30€, σε περίπτωση που θελήσει επιπλέον αλοιφή πάει στα 4,60€», αναφέρει ιδιοκτήτρια ψητοπωλείου.

Σε περίπτωση που κάποιος επιλέξει άλλο ψωμί και όχι το κλασικό του σάντουιτς, θα πληρώσει στο ταμείο 5,10€.

Και οι τιμές αυτές αναμένεται να διαμορφωθούν ανάλογα μέσα στον Ιούλιο και τον Αύγουστο, καθώς ακόμα είμαστε στην αρχή της τουριστικής περιόδου.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Σε δίκη παραπέμπεται ο 27χρονος που παρέσυρε και εγκατέλειψε την 21χρονη Έμμα

Loading

Play