Μύκονος: Νέα καταγγελία από τουρίστα για αισχροκέρδεια- Τον χρέωσαν 148 ευρώ μια μερίδα καλαμάρια

Σε μια καταγγελία για υπέρογκο λογαριασμό στη Μύκονο προχώρησε με ανάρτηση του στην ιστοσελίδα Reddit ένας τουρίστας

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά αισχροκέρδειας και υπερβολικών χρεώσεων στη Μύκονο, με το τελευταίο να γίνεται viral μέσα από μία κριτική στο reddit.

propoli

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε πλήρωσε 360 ευρώ για μια σαλάτα, δυο μιλκσέικ, μια μπύρα, ένα mojito, ψωμί και ένα καλαμάρι, το οποίο κόστιζε 148 ευρώ.

Η ανάρτησή του:

«Αυτή η ανάρτηση γίνεται για να βοηθήσουμε άλλους και να μην εξαπατηθούν όπως εμείς. Περπατούσαμε στον Πλατύ Γιαλό στη Μύκονο για να βρούμε ένα σημείο μπροστά στην παραλία να κάτσουμε. Καθώς περπατούσαμε, ο σερβιτόρος ενός ξενοδοχείου στην περιοχή μας είπε ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις ξαπλώστρες τους με την προϋπόθεση ότι θα αγοράσουμε 2 ποτά. Σκεφτήκαμε ότι δεν ήταν η καλύτερη επιλογή μας, αλλά δεχτήκαμε. Καθώς τακτοποιηθήκαμε, συνέχισε να μας ενοχλεί για να παραγγείλουμε. Η γυναίκα μου πήρε ένα μοχίτο ενώ εγώ μια μπύρα. Συνέχισα να ρωτάω για την τιμή τους και ο σερβιτόρος απέφευγε έξυπνα την ερώτηση λέγοντας ότι πρέπει να δει πρώτα τον κατάλογο ποτών, αλλά μας καθησύχασε ότι είναι φθηνά, οπότε μας παρακάλεσε να παραγγείλουμε. Στην πορεία μάλιστα μας εξανάγκασε να παραγγείλουμε μιλκσέικ και για τα παιδιά μας.

Δείτε επίσης: Τηλεοπτικός παρουσιαστής «ξέχασε» να δηλώσει 400.000 ευρώ

Loading