Μύκονος: Τούρκος οργάνωσε κορονοπάρτι στο πολυτελές σκάφος του – Επέμβαση του Λιμενικού (vid)


Το Λιμενικό σώμα επενέβη τα ξημερώματα και σταμάτησε πάρτι σε σκάφος που ανήκει σε Τούρκο επιχειρηματία, στο οποίο συμμετείχαν 26 άτομα.

Το Λιμενικό σώμα με μια συντονισμένη επιχείρηση έβαλε τέλος σε κορονοπάρτι που είχε στηθεί σε θαλαμηγό τα ξημερώματα. Το σκάφος είχε προηγουμένως δέσει μέσα στον κόλπο της Ψαρούς στη Μύκονο.

Η παράνομη συγκέντρωση ξεκίνησε μετά τα μεσάνυχτα και συμμετείχαν, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, 26 ήταν οι άνθρωποι που διασκέδαζαν ο ένας πάνω στον άλλο, στο μήκους τριάντα πέντε μέτρων σκάφος.

Ο θόρυβος της μουσικής και οι φωνές τους αναστάτωσαν την ηρεμία του πιο απάνεμου κόλπου και πιθανότατα αυτούς που κοιμόντουσαν σε βίλες οι οποίοι φέρεται να ήταν αυτοί που ειδοποιήσαν το Λιμενικό.

Στην έφοδο που ακολούθησε μετά από λίγη ώρα οι άνδρες του Σώματος επέβαλαν τα ανάλογα πρόστιμα, δηλαδή από 1.000 ευρώ σε κάθε έναν από τους 26 συμμετέχοντες συμπεριλαμβανομένου και του καπετάνιου της θαλαμηγού.

Πολύ πιο μεγάλο, δηλαδή 50.000 ευρώ, ήταν το πρόστιμο για τον ιδιοκτήτη του σκάφους από την Τουρκία που έφερε αμερικανική σημαία, με την προειδοποίηση ότι αν επαναληφθεί τέτοιος συγχρωτισμός θα είναι τετραπλάσιο, δηλαδή 200.000 ευρώ.

Δείτε σχετικό βίντεο:

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό ντοκουμέντο – Κως: Συγχρωτισμός στα σοκάκια του νησιού – Ούτε καθήμενοι, ούτε αποστάσεις (video)

Loading

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com