Μυτιλήνη: Έπεσαν σοβάδες από το ταβάνι σε αίθουσα με 7 μαθητές (pics & vid)

Οι σοβάδες ευτυχώς δεν προκάλεσαν κάποιο τραυματισμό στο μουσικό σχολείο στη Μυτιλήνη. Τα προβλήματα συνεχίζονται με μαθητές και καθηγητές να μιλούν για αδιαφορία των υπευθύνων…

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα στο Μουσικό Σχολείο στη Μυτιλήνη, τα οποία φαίνεται ότι ακολουθούν το πολύπαθο σχολείο και στο νέο του κτίριο. Χθες Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022, μαθητές και καθηγητές βρέθηκαν μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη αφού στην αίθουσα μουσικών οργάνων έπεσε ένας τεράστιος σοβάς.

propoli

Ευτυχώς αποφεύχθηκαν τα χειρότερα και από θαύμα δεν είχαμε κάποιον σοβαρό τραυματισμό. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τη στιγμή που έγινε το περιστατικό μέσα στην αίθουσα βρίσκονταν επτά μαθητές, οι οποίοι τρόμαξαν, όταν άκουσαν τον θόρυβο από την πτώση των σοβάδων.

Το Μουσικό Σχολείο είναι ένα δημόσιο σχολείο που απευθύνεται σε μαθητές που αγαπούν τη μουσική, και εκπαιδευτικούς και γονείς που πιστεύουν στη σημασία και στο ρόλο της μουσικής παιδείας στην εκπαιδευτική διαδικασία. Είναι για όλους όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν δωρεάν μουσική παιδεία.

Στο Μουσικό Σχολείο διδάσκονται όλα τα μαθήματα γενικής παιδείας όπως σε ένα Γενικό Γυμνάσιο και Λύκειο. Τα μαθήματα μουσικής παιδείας είναι θεωρητικά μαθήματα ευρωπαϊκής και παραδοσιακής μουσικής, υποχρεωτικά όργανα καθώς και ατομικά όργανα που αποτελούν επιλογή του κάθε μαθητή.

Πηγή: stonisi.gr

Δείτε επίσης: Μυτιλήνη: Επανήλθαν οι ορνιθοπαρατηρητές στη Λέσβο – Δείτε φωτογραφίες με τα εντυπωσιακά πουλιά

Loading