Ν. Φίλης: Μια μαύρη γάτα διέκοψε την ανάλυση για τον ΣΥΡΙΖΑ μπαίνοντας στο στούντιο του ΣΚΑΪ

«Κύριε Φίλη βλέπετε μαύρη γάτα, δεν είναι καλό μήνυμα αυτό για τον ΣΥΡΙΖΑ» του είπαν οι δημοσιογράφοι – «Κάνετε λάθος. Όλες οι γάτες και οι μαύρες και οι άσπρες είναι καλές» απάντησε ο Νίκος Φίλης

Ένα αναπάντεχο γεγονός διέκοψε την παρέμβαση του Νίκου Φίλη σχετικά με τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και τις συγκρούσεις που έχουν προκύψει λόγω δηλώσεων και άρθρων. Στην κορύφωση της ανάλυσής του, μια μαύρη γάτα εμφανίστηκε απροσδόκητα στον χώρο του στούντιου του ΣΚΑΪ, αλλάζοντας τον τόνο της συζήτησης για λίγο.

propoli

«Έχουμε έναν επισκέπτη μια μαύρη γάτα. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με τα μελλούμενα στον ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο Άκης Παυλόπουλος με τον Δημήτρη Οικονόμου να συμπληρώνει «κ. Φίλη βλέπετε μαύρη γάτα, δεν είναι καλό μήνυμα αυτό για τον ΣΥΡΙΖΑ».

«Κάνετε λάθος. Όλες οι γάτες οι άσπρες και μαύρες είναι καλές» είπε από την πλευρά του ο Νίκος Φίλης ενώ στο σχόλιο του Άκη Παυλόπουλου «γιατί σε μένα; στον Φίλη πήγαινε», ο ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε «βλέπετε, τα ζωά έχουν ένα ένστικτο».

«Κάτι ξέρει η μαύρη γάτα, δεν πήγε σε μένα και στον Φίλη» συνέχισε την «καζούρα» προς στον συμπαρουσιαστή του ο Δημήτρης Οικονόμου με τον Άκη Παυλόπουλο να αναρωτιέται «έχω άσπρο σκύλο. Ήρθε μαύρη γάτα σε μένα δεν είναι κανονικό» και τον Νίκο Φίλη να κλείνει την τετράποδη παρέμβαση με το σχόλιο «έχω δύο γάτες και έναν σκύλο αλλά εσάς βλέπω ότι επέλεξε».

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης: Θετικός στον κορονοϊό ο Γιώργος Παπαδάκης (ΒΙΝΤΕΟ)

Loading