Σημείωσε πως απόλυτη προτεραιότητα αποτελεί να λειτουργήσουν δια ζώσης όλες οι εκπαιδευτικές δομές
Τη διαβεβαίωση πως τα πρωτόκολλα στα σχολεία θα αλλάξουν καθώς, όπως είπε, δεν νοείται να διακόπτεται η δια ζώσης εκπαίδευση, έδωσε σήμερα μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3 η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.
Η κ. Κεραμέως ανέφερε προς τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις και αφού ολοκληρωθούν οι σχετικές συζητήσεις με την επιτροπή των ειδικών. «Φεύγουμε από την λογική του κλεισίματος τμήματος και πάμε σε αυξημένο testing και περισσότερα εργαστηριακά τεστ και μάσκα παντού πλην της γυμναστικής» σημείωσε η κ. Κεραμέως, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του σταθμού.
Σημείωσε ακόμη πως απόλυτη προτεραιότητα αποτελεί να λειτουργήσουν δια ζώσης όλες οι εκπαιδευτικές δομές. Ανέφερε τέλος ότι περίπου το 80% των εκπαιδευτικών έχει εμβολιαστεί και αν προστεθεί ένα ποσοστό 10% που έχει νοσήσει, απομένει ένα 10% που δεν έχει εμβολιαστεί.
- Επίτιμος διδάκτορας του τμήματος βιοϊατρικών επιστημών το Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος ο Δρ. Γεώργιος Β. Αποστολόπουλος
- Δρόμος Υγείας: Μία διοργάνωση αφιερωμένη στην πρόληψη και φροντίδα του καρκίνου στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου
- Νέα υποχώρηση των νερών της λίμνης Μόρνου: Ιστορικό χαμηλό 10ετίας στις βροχές προειδοποιεί ο Κώστας Λαγουβάρδος
- Σάλος με το άγαλμα του «Προμηθέα των Μικρομεσαίων» στα social media – «Η επιτομή κιτσαριού, ραγιαδισμού και νεοφιλελευθερισμού στο Π. Άρεως»
- Σχέδιο του Σοσιαλιστικού Κόμματος για φόρο Ζουκμάν στον πλούτο στη Γαλλία
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr