Νατέλα – Μητέρα Άλεξ: «Θέλουμε να πάρουμε μία απάντηση, όποια κι αν είναι αυτή»

Η Νατέλα, η μητέρα του Άλεξ που εξαφανίστηκε πριν 16 χρόνια στη Βέροια μίλησε για τις εξελίξεις στην υπόθεση


Όπως είπε στο «Φως στο Τούνελ» και την Αγγελική Νικολούλη: «Μου κάνει εντύπωση η επιμονή σας μετά από όλα αυτά τα χρόνια, που το συνεχίζετε. Μερικές φορές, πραγματικά περνάνε δεκαετίες ώσπου να μάθει κάποιος την αλήθεια. Θέλουμε να λύσουμε αυτόν τον άσχημο γρίφο για να μείνουν λιγότερες αναπάντητες ερωτήσεις και στον κόσμο. Εγώ δεν μπορώ να το αφήσω. Εδώ μιλάμε για τη μοίρα ενός αγοριού που δυστυχώς δεν εξελίχτηκε καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

propoli

«Χρειάστηκαν και πολλά χρόνια και μεγάλη προσπάθεια για να βγει κάτι. Εγώ είμαι έτοιμη να αντιμετωπίσω ό,τι μου επιφυλάσσει η μοίρα παρακάτω, γιατί πρέπει να μάθουμε τι συνέβη. Αν φτάσουμε σε κάποιο αποτέλεσμα, θα είναι λύτρωση για όλους μας. Εμείς αυτό που περιμένουμε τώρα, είναι να γίνουν κάποιες έρευνες και να εξετάσουν αυτή την πληροφορία που αναφέρατε κι εσείς στην εκπομπή.

»Θέλουμε να πάρουμε μία απάντηση, όποια κι αν είναι αυτή. Η επιστήμη έχει πλέον την τελευταία λέξη σε όλη αυτή την ιστορία».

Δείτε επίσης: Ιερώνυμος: «Mε αισθήματα ειλικρινούς ευγνωμοσύνης και συγκινήσεως» υποδεχόμαστε τα θραύσματα του Παρθενώνα

Loading