Νέα αστυνομική επιχείρηση στα Προσφυγικά της Αλεξάνδρας – Δέκα προσαγωγές

Νέα αστυνομική επιχείρηση ακολούθησε αυτή που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην περιοχή των «προσφυγικών» της λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Πιο συγκεκριμένα νωρίτερα το απόγευμα άνδρες των ΕΚΑΜ, των ΜΑΤ, της ΟΠΚΕ, της κρατικής και της δημόσιας ασφάλειας ανέβηκαν στην ταράτσα των προσφυγικών κτιρίων και προχώρησαν στην προσαγωγή δεκάδων ατόμων.

Σημειώνεται πως λίγο πριν φτάσουν στην ταράτσα άνδρες της αστυνομίας που προσπάθησαν να ελέγξουν ένα αυτοκίνητο δέχθηκαν επίθεση με πέτρες.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ προχώρησαν σε μία ακόμη αστυνομική επιχείρηση, στην ίδια περιοχή όπου και συνελήφθη ένας 27χρονος. Σύμφωνα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, πρόκειται για τον φερόμενο ως δράστη της εμπρηστικής επίθεσης στα γραφεία της Real Group τον περασμένο Ιούλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 27χρονος που συνελήφθη κινείται στον χώρο των αντιεξουσιαστών και φέρεται εκτός από τη φωτιά στα γραφεία της Real να έχει κάνει εμπρηστικές επιθέσεις και σε αυτοκίνητα. Ο συλληφθείς φέρεται να έμενε στα «Προσφυγικά» το τελευταίο δίμηνο καθώς εκτιμάται ότι προσπαθούσε να κρυφτεί έχοντας υποψιαστεί ότι οι αστυνομικοί είναι στα ίχνη του και τον αναζητούν.

Στο μεταξύ όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ μετά την σύλληψή του ομάδες ατόμων που συγκεντρώθηκαν στο σημείο, ανέβηκαν στην ταράτσα και προέβησαν σε ρίψεις αντικειμένων (πέτρες, οικοδομικά υλικά κ.λπ.) σε βάρος των αστυνομικών δυνάμεων, παρεμποδίζοντας με αυτόν τον τρόπο την κατάσχεση και μεταφορά του οχήματος του συλληφθέντα.

Δείτε επίσης: «Κιβωτός του Κόσμου»: Ανοίγουν οι λογαριασμοί του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας – Έρευνα για ξέπλυμα μαύρου χρήματος