Η έκρηξη σημειώθηκε σε πυλωτή πολυκατοικίας
Σε πολυκατοικία της Νέας Ιωνίας σημειώθηκε έκρηξη χειροβομβίδας λίγο μετά τις 12:00 τα μεσάνυχτα, όταν άγνωστοι την πέταξαν την πυλωτή και τράπηκαν σε φυγή.
Λίγα λεπτά μετά η χειροβομβίδα εξερράγη χωρίς να προκληθεί κάποιος τραυματισμός.
Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην είσοδο του κτιρίου καθώς και σε 6 στάθμευμενα ΙΧ αυτοκίνητα.
Οι αστυνομικοί αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή προκειμένου να εντοπίσουν αυτούς που έριξαν τη χειροβομβίδα.
Η επίθεση χαρακτηρίζεται ως «περίεργη» καθώς φαίνεται πως δεν ήταν «τυφλό χτύπημα» αλλά προειδοποίηση με συγκεκριμένο αποδέκτη. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, στην πολυκατοικία μένει ένας αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζεται σοβαρές υποθέσεις της υπηρεσίας.
Οι αρχές ερευνούν αν στόχος της επίθεσης ήταν το συγκεκριμένο άτομο.
Δείτε επίσης: Λογαριασμοί ρεύματος: Δείτε τη διαδικασία για την επιστροφή χρημάτων
- Ισχυρός σεισμός 6,9 Ρίχτερ πλήττει τη βόρεια Ιαπωνία
- Δηλώσεις Τραμπ: Ο Ζελένσκι τα πηγαίνει καλά στον πόλεμο κατά της Ρωσίας
- Σοκ στην Ιταλία: Πατέρας σκότωσε τη σύζυγο και τον γιο του και ανέβηκε στη στέγη περιμένοντας την αστυνομία
- Τρία φορολογικά μπλόκα που πρέπει να γνωρίζετε σήμερα
- Συναγερμός στην Καλλιθέα: Αιματηρό επεισόδιο με οκτώ προσαγωγές
![]()

