Η έκρηξη σημειώθηκε σε πυλωτή πολυκατοικίας
Σε πολυκατοικία της Νέας Ιωνίας σημειώθηκε έκρηξη χειροβομβίδας λίγο μετά τις 12:00 τα μεσάνυχτα, όταν άγνωστοι την πέταξαν την πυλωτή και τράπηκαν σε φυγή.
Λίγα λεπτά μετά η χειροβομβίδα εξερράγη χωρίς να προκληθεί κάποιος τραυματισμός.
Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην είσοδο του κτιρίου καθώς και σε 6 στάθμευμενα ΙΧ αυτοκίνητα.
Οι αστυνομικοί αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή προκειμένου να εντοπίσουν αυτούς που έριξαν τη χειροβομβίδα.
Η επίθεση χαρακτηρίζεται ως «περίεργη» καθώς φαίνεται πως δεν ήταν «τυφλό χτύπημα» αλλά προειδοποίηση με συγκεκριμένο αποδέκτη. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, στην πολυκατοικία μένει ένας αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζεται σοβαρές υποθέσεις της υπηρεσίας.
Οι αρχές ερευνούν αν στόχος της επίθεσης ήταν το συγκεκριμένο άτομο.
Δείτε επίσης: Λογαριασμοί ρεύματος: Δείτε τη διαδικασία για την επιστροφή χρημάτων
- Δήμος Νεάπολης-Συκεών: Ημέρα του δημότη και της δημότισσας στη Νεάπολη με την παρουσία δημοτικών και τοπικών συμβούλων
- Ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις από την Τρίτη στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό
- Κριστόφ Κισλόφσκι: Μια αναδρομή στον σπουδαίο κινηματογραφιστή μέσα από τα λόγια του
- Συνταγή: Τορτίγια με στραπατσάδα, σύγκλινο και τυρί
- Ο λόγος ακύρωσης του πέναλτι του Άλβαρες