(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Νέα καταγγελία εις βάρος του 37χρονου Ιερέα: Ζητούσε από ανήλικη να περάσουν χρόνο μαζί με αντάλλαγμα χρήματα (pic & vids)

Ο 37χρονος ζητούσε επίμονα να γίνουν φίλοι στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Νέα καταγγελία ήρθε στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον 37χρονο Ιερέα ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση εις βάρος ανήλικης. Μια άλλη κοπέλα η οποία σήμερα είναι 19 ετών, ανέφερε ότι το 2020 ο Ιερέας την προσέγγισε αφού της έστελνε συνεχώς SMS.

propoli

Ο Ιερέας κατηγορείται ότι βίασε την ανήλικη εντός του Ιερού Ναού. Σύμφωνα με καταγγελία μιας άλλη κοπέλας στο protothema.gr ο Ιερέας της ζητούσε να βρεθούν μόνοι τους έτσι ώστε να περάσουν χρόνο μαζί. Η γνωριμία έγινε μέσω μιας φίλης της κοπέλας η οποία παρακολουθούσε τα κατηχητικά μαθήματα της Ενορίας, και όπως αναφέρει η ίδια την κάλεσε στην εκκλησία έτσι ώστε να συζητήσουν.

Αρχικά της πρότεινε μια δουλειά, καθώς η 19χρονη σήμερα κοπέλα ζωγραφίζει τοιχογραφίες, και στη συνέχεια της ζήτησε να περάσουν μερικές ώρες μόνοι τους, προσφέροντάς της, μάλιστα, χρήματα σαν αντάλλαγμα. Η κοπέλα κατάλαβε τι θέλει ο Ιερέας και του απάντησε αρνητικά ωστόσο αυτός δεν τα παράτησε αφού συνέχισε να επιμένει.

Η ανήλικη δεχόταν συνεχώς μηνύματα από τον ίδιο στα οποία της ζητούσε να γίνουν φίλοι στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Η ίδια δεν απαντούσε ωστόσο την επόμενη μέρα τον συνάντησε τυχαία με την οικογένειά του και την κοιτούσε συνεχώς.

Στο μεταξύ, την έκπληξή τους για τις αποκαλύψεις εξέφρασαν άνθρωποι που ζουν κοντά στην εκκλησία, στα Κάτω Πατήσια, λέγοντας, μεταξύ άλλων: «Πολύ καλό παιδί ο ιερέας, πολύ καλός άνθρωπος, βοηθούσε τα παιδιά, ασχολούνταν με τον αθλητισμό. Δεν τα πιστεύουμε αυτά που λένε. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Εξεπλάγην με αυτά που άκουσα». 

sms_iereas

Δείτε επίσης: Βιασμός ανήλικης: Αυτός είναι ο 37χρονος ιερέας που συνελήφθη – Η δράση του (pics & vid)

Loading