Νέα καταγγελία για bullying στο σχολείο της 7χρονης που βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη σε τουαλέτες

Το δεύτερο περιστατικό σχολικού εκφοβισμού αφορά έναν μαθητή Α’ Δημοτικού που δέχτηκε επίθεση από τουλάχιστον 10 μαθητές μεγαλύτερης τάξης με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Μία δεύτερη καταγγελία ενδοσχολικής βίας σε βάρος μαθητή στο ίδιο δημοτικό σχολείο της 7χρονης, στα βόρεια προάστια, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», μία μητέρα καταγγέλλει ότι το παιδί της έπεσε θύμα ξυλοδαρμού την ίδια ημέρα που φέρεται να έγινε και το περιστατικό με την 7χρονη.

Ειδικότερα, όπως μεταδόθηκε, το περιστατικό αφορά σε έναν μαθητή της Α’ Δημοτικού, ο οποίος φέρεται να δέχτηκε επίθεση από τουλάχιστον 10 μαθητές μεγαλύτερης τάξης, σε άλλο διάλειμμα του σχολείου.

Η μητέρα του αγοριού καταγγέλλει ότι ο γιος της υπέστη αρκετά τραύματα στο χέρι του και μάλιστα το μετέφερε στο νοσοκομείο Παίδων για τις πρώτες βοήθειες. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν τα χαρτιά από το νοσοκομείο, με βάση τα οποία επιβεβαιώνεται ότι το παιδί μεταφέρθηκε εκεί με τραύματα.

Πάντως, μέχρι στιγμής η μητέρα του αγοριού δεν έχει καταγγείλει επίσημα στις αστυνομικές αρχές τον ξυλοδαρμό του γιου της.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την πρώτη καταγγελία, μία 7χρονη μαθήτρια βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη με ταινία στο στόμα, μέσα στις τουαλέτες του σχολείου.

Δείτε επίσης: Ανατριχιαστική καταγγελία: Έδεσαν και φίμωσαν 7χρονη μαθήτρια σε τουαλέτες σχολείου (ΒΙΝΤΕΟ)

Loading