Νέα Μάκρη: Πέθανε 19χρονη έγκυος – Συγγενείς καταγγέλλουν πως άργησε το ασθενοφόρο

Μετά από την 60χρονη στην Κω που ξεψύχησε στην καρότσα ενός αγροτικού αυτοκινήτου, τώρα μια 19χρονη έγκυος πέθανε γιατί καθυστέρησε το ασθενοφόρο. – Συγγενείς καταγγέλουν πως καλούσαν από τις 08:30 το πρωί και το ΕΚΑΒ έφτασε στις 13:30.

Το περιστατικό συνέβη χθες το πρωί στη Νέα Μάκρη. Όπως είπαν συγγενείς της στον ΣΚΑΪ, η 19χρονη είπε στον σύζυγό της ότι είχε έντονους πόνους στην κοιλιά. Το ζευγάρι δεν είχε αυτοκίνητο κι έτσι από τις 08:30 καλούσαν το ΕΚΑΒ για να στείλει να την παραλάβει ένα ασθενοφόρο. Τελικά, όπως καταγγέλλουν οι συγγενείς της νεαρής γυναίκας το ασθενοφόρο έφτασε στις 13:00 το μεσημέρι. 

Όταν την παρέλαβε ήταν ακόμα ζωντανή, όμως όταν έφτασε στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης ήταν ήδη νεκρή. Από το Κέντρο Υγείας υποστηρίζουν ότι όντως το ασθενοφόρο παρέλαβε τη 19χρονη στις 13:38 και οι διασώστες τη διασωλήνωσαν στον δρόμο προς το Κέντρο Υγείας, χωρίς όμως να καταφέρουν να την κρατήσουν στη ζωή. 

Όταν έφτασε στο Κέντρο Υγείας η γυναίκα είχε μυδρίαση, δηλαδή έντονη διαστολή της κόρης του ματιού, κάτι που δείχνει ότι πιθανόν να υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο. 

Η νεκροψία – νεκροτομή αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια θανάτου της άτυχης γυναίκας. 

Δείτε επίσης: Πλατεία Βάθης: Ένας νεκρός μετά από άγρια συμπλοκή τα ξημερώματα

Loading