Οι έρευνες σε Συνδέσμους ομάδων γίνονται εξ’ αφορμής της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στην Θεσσαλονίκη και τα ευρήματα σε αυτούς σε σχετικές έρευνες
Σε νέες έρευνες σε γραφεία συνδέσμων οπαδών ομάδων, στην περιοχή της Αττικής, προχώρησαν, χθες, Σάββατο 12 Φεβρουαρίου, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή και άλλων αστυνομικών δυνάμεων, καθώς και την παρουσία εκπροσώπων δικαστικής Αρχής.
Ειδικότερα, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε δέκα συνδέσμους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ενεργοποιημένες φωτοβολίδες. Παράλληλα, από αρμόδια κλιμάκια των οικείων Διευθύνσεων Αστυνομίας, διενεργήθηκαν έλεγχοι ως προς τη νομιμότητα της λειτουργίας των συγκεκριμένων συνδέσμων και διαπιστώθηκε ότι πέντε εξ αυτών δεν είχαν άδεια λειτουργίας της αρμόδιας Αρχής.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης: Δεν έχει εντοπιστεί στην Ελλάδα το στέλεχος της σαλμονέλας
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Ψηφιοποιημένα στοιχεία για ελέγχους – Αξιοπιστία στη διαδικασία ανακύκλωσης αρχείων
- Γ. Βρούτσης: Θετική η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας
- Σύλληψη 72χρονου για εμπρησμό από αμέλεια στον Ωρωπό
- Εργασίες αστικής ανάπλασης σε πλήρη εξέλιξη στα Γιαννιτσά
- Η δήλωση του Π. Μαρινάκη για την απουσία του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή: «Σε πλήρες βέρτιγκο το ΠΑΣΟΚ»