Οι έρευνες σε Συνδέσμους ομάδων γίνονται εξ’ αφορμής της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στην Θεσσαλονίκη και τα ευρήματα σε αυτούς σε σχετικές έρευνες
Σε νέες έρευνες σε γραφεία συνδέσμων οπαδών ομάδων, στην περιοχή της Αττικής, προχώρησαν, χθες, Σάββατο 12 Φεβρουαρίου, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή και άλλων αστυνομικών δυνάμεων, καθώς και την παρουσία εκπροσώπων δικαστικής Αρχής.
Ειδικότερα, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε δέκα συνδέσμους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ενεργοποιημένες φωτοβολίδες. Παράλληλα, από αρμόδια κλιμάκια των οικείων Διευθύνσεων Αστυνομίας, διενεργήθηκαν έλεγχοι ως προς τη νομιμότητα της λειτουργίας των συγκεκριμένων συνδέσμων και διαπιστώθηκε ότι πέντε εξ αυτών δεν είχαν άδεια λειτουργίας της αρμόδιας Αρχής.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης: Δεν έχει εντοπιστεί στην Ελλάδα το στέλεχος της σαλμονέλας
- Αύξηση 6% στις πωλήσεις αυτοκινήτων τον Ιούνιο στην Ελλάδα
- Επιστροφή στο Anilio Park Festival: Μουσική, φύση και μοναδικές εμπειρίες
- ΚΑΕ Ολυμπιακός: Άμεση υπογραφή της παραχώρησης του ΣΕΦ χωρίς καθυστερήσεις
- ΟΗΕ: Τουλάχιστον 798 θάνατοι στη Γάζα από ανθρωπιστική βοήθεια από τα τέλη Μαΐου
- Νικήτας Κακλαμάνης: Επιβεβαιώνει την ύπαρξη των πρακτικών και ζητά τη δημοσιοποίησή τους