Νίκος Ανδρουλάκης: Πού γιόρτασε τη νίκη του ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ

Ο νέος αρχηγός του ΚΙΝΑΛ, πήγε στο αγαπημένο του μπαρ-εστιατόριο, μαζί με τους στενούς συνεργάτες του να γιορτάσει τη μεγάλη νίκη του

Στη… «γιάφκα της Μαντζάρου 3», όπως αποκαλούν οι συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη το στέκι του, γιόρτασε ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ τη νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές.

propoli

Ο πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής πήγε στο αγαπημένο του στέκι, μαζί με τους στενούς συνεργάτες του, το επιτελείο του, αλλά και υποστηρικτές του, και υπό τους ήχους του «Καλημέρα Ήλιε» και άλλων κρητικών τραγουδιών, γιόρτασε τα επινίκια του εκλογικού του θριάμβου.

Εκεί παρευρέθηκαν οι βουλευτές Μιχάλης Κατρίνης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο Βαγγέλης Τσόγκας, ο Ανδρέας Σπυρόπουλος,  όλο το επιτελείο του, υποστηρικτές του αλλά και πολύ νεολαία.

Αύριο στις 11 θα αναλάβει και επισήμως τα καθήκοντά του στη Χ. Τρικούπη, από τον γενικό διευθυτή του ΚΙΝΑΛ, Νίκο Σαλαγιάννη.

Νίκος Ανδρουλάκης: «Η Δημοκρατική Παράταξη επέστρεψε. Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε»

Λίγο πριν τις 11 το βράδυ ο νέος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, έφτασε στη Χαριλάου Τρικούπη όπου έγινε δεκτός με πανηγυρικά συνθήματα από τους συγκεντρωμένους υποστηρικτές του και υπό τους ήχους του «Καλημέρα Ήλιε».

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ στις δηλώσεις του ανέφερε πως «σήμερα ανοίγει μια νέα σελίδα για την ιστορία της Δημοκρατικής Παράταξης και του ΠΑΣΟΚ. Μια νέα εποχή με δυναμισμό αισιοδοξία κι αυτοπεποίθηση».      

Ο κ. Ανδρουλάκης πρόσθεσε πως «ενωμένοι θα προχωρήσουμε στην αναγέννηση της παράδοσης», ευχαριστώντας τους χιλιάδες ψηφοφόρους της παράταξης που τον τίμησαν με την ψήφο τους.      

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ευχαρίστησε ονομαστικά τους συνυποψήφιους του για τον αξιοπρεπή αγώνα που έδωσαν, όπως είπε, και τους κάλεσε να υπερασπιστούν όλοι μαζί, ενωτικά την παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά για «ενότητα και πολιτική αυτονομία».      

 «Η αναμέτρηση τελείωσε απόψε. Δεν υπάρχουν νικητές και νικημένοι. Μόνος νικητής είναι το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική παράταξη», τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης.      

 Υπογράμμισε πώς έχει πλήρη επίγνωση των ευθυνών που ανέλαβε και δεσμεύτηκε «για νίκη της παράταξης και της πατρίδας. Ξεκινάμε μαζί ένα ωραίο ταξίδι. Η Δημοκρατική παράταξη επέστρεψε. Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε και είναι εδώ ενωμένο δυνατό. Να’ στε καλά και καλό μας αγώνα».

Δείτε επίσης: Νίκος Ανδρουλάκης: «Η Δημοκρατική Παράταξη επέστρεψε. Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε»

Loading