Μέσα σε λίγες ώρες, δυο νεαροί συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς και παραπέμφθηκαν να δικαστούν από το Αυτόφωρο
Διαστάσεις «πανδημίας» έχουν λάβει τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο Ηράκλειο και μάλιστα με δράστες νέα παιδιά, που δεν διστάζουν να πλακώσουν στο ξύλο τους ίδιους τους τους γονείς.
Μέσα σε λίγες ώρες, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε δύο νεαρούς δυο νεαροί και παραπέμφθηκαν να δικαστούν από το Αυτόφωρο.
Το ένα επεισόδιο έγινε στις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν ένας 19χρονος είχε έντονη λογομαχία με τον 52χρονο πατέρα του και ξέσπασε, σπάζοντας το κινητό του και πετώντας κατά πάνω του μία καρέκλα τραυματίζοντάς τον. Ο πατέρας, όμως, δεν υποχώρησε, αλλά ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας πέρασαν χειροπέδες στον 19χρονο που φέρεται να είναι χρήστης ναρκωτικών.
Το δεύτερο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας είχε δράστη έναν 22χρονο ημεδαπό που επίσης φέρεται να είναι τοξικομανής και βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο μαζί με την αλλοδαπή μητέρα του, στην οποία επιτέθηκε ξαφνικά γρονθοκοπώντας την με αποτέλεσμα να την τραυματίσει. Και αυτός συνελήφθη και κρατείται ως τη δίκη του.
Δείτε επίσης: Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ – Βρέθηκε χειροβομβίδα έξω από μαγαζί στο Περιστέρι
- Τραμπ: Δραματική πτώση της δημοτικότητάς του καταγράφουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις
- Αυτόματη υποβολή δηλώσεων από την ΑΑΔΕ την Πέμπτη
- Ο Τραμπ προειδοποιεί τον Ζελένσκι για τις συνέπειες της στάσης του σχετικά με την Κριμαία
- Πάπας Φραγκίσκος: Δεν θα παραστεί ο Πούτιν στην κηδεία του
- Η Ρωσία επιτρέπει στους Ταλιμπάν να ονομάσουν πρεσβευτή στη Μόσχα