«Ντου» του Ρουβίκωνα στο γραφείο του Δικαστικού επιμελητή που έκανε την έξωση στην Ιωάννα Κολοβού (vid)

Σάλο είχαν προκαλέσει οι εικόνες ντροπής που διαδραματίστηκαν εχθές το πρωί στο σπίτι της χαμηλοσυνταξιούχου, Ιωάννας Κολοβού.

Συγκεκριμένα στις 06:30 το πρωί δικαστικός επιμελητής μαζί με δύο αστυνομικούς έσπασαν χωρίς καν να χτυπήσουν το κουδούνι, την πόρτα της χαμηλοσυνταξιούχου απαιτώντας την να βγει έξω.

Η αλληλεγγύη μίλησε και η Ιωάννα Κολοβού εχθές κοιμήθηκε σπίτι της με τον δικαστικό επιμελητή ώρες μετά να αποχωρεί άπραγος.

Σήμερα η αναρχική ομάδα «Ρουβίκωνας» εισέβαλλε στο γραφείο του δικαστικού επιμελητή ο οποίος, σύμφωνα με την κ. Κολοβού την χτύπησε εχθές, προκαλώντας φθορές στο γραφείο του.

Στην ανακοίνωση τους τονίζουν ότι: «Στο σαθρό επιχείρημα ότι κάποιος κάνει απλά τη δουλειά για την οποία πληρώνεται, εμείς απαντάμε ότι η ντροπή δεν είναι δουλειά. Δεν είναι δουλειά να συμμετέχεις σε εξώσεις. Στο επιχείρημα ότι εκτελούσε τα καθήκοντά του, εμείς απαντάμε ότι μέσα στα «καθήκοντά» του δεν είναι το σπάσιμο της πόρτας του σπιτιού και ο εξευτελισμός της Ι. Κολοβού, μην αφήνοντάς την να πάρει ούτε τα πράγματά της, ούτε καν να πάει μέχρι την τουαλέτα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ρουβίκωνα:

Ο δικαστικός επιμελητής Παύλος Καλκιτανίδης, είναι υπεύθυνος, ως εκτελεστικό όργανο της έξωσης της Ιωάννας Κολοβού από το σπίτι της. Η τραπεζική μαφία δίνει την εντολή, και η κρατική μαφία εκτελεί.

Στο σαθρό επιχείρημα ότι κάποιος κάνει απλά τη δουλειά για την οποία πληρώνεται, εμείς απαντάμε ότι η ντροπή δεν είναι δουλειά. Δεν είναι δουλειά να συμμετέχεις σε εξώσεις. Στο επιχείρημα ότι εκτελούσε τα καθήκοντά του, εμείς απαντάμε ότι μέσα στα «καθήκοντά» του δεν είναι το σπάσιμο της πόρτας του σπιτιού και ο εξευτελισμός της Ι. Κολοβού, μην αφήνοντάς την να πάρει ούτε τα πράγματά της, ούτε καν να πάει μέχρι την τουαλέτα.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ας κόψουν τους πολιτικαντισμούς με τις τάχα κοινωνικές ευαισθησίες τους, γιατί δεν χάσαμε ξαφνικά τη μνήμη μας. Τα δύο αυτά κόμματα, μαζί με τη ΝΔ προφανώς που σήμερα τα σαρώνει όλα, είναι άμεσα υπεύθυνα για την επίθεση στην κοινωνική βάση, για την επίθεση στο αγαθό της στέγασης και τις εξώσεις, ως άξιοι υπηρέτες των μνημονίων, ως στρατιωτάκια της ΕΕ και των τραπεζιτών.

Μέσα στα καθήκοντα τα δικά μας πάντως είναι να επιστρέφουμε έστω και συμβολικά την βία που δέχονται οι άνθρωποι της τάξης μας.

Η ΣΤΕΓΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΘΟ ΟΛΩΝ

ΕΞΩΣΕΙΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ

Δείτε επίσης: Τσίπρας: Επισκέφθηκε το σπίτι της χαμηλοσυνταξιούχου Ιωάννας Κολοβού – «Αλληλεγγύη η καλύτερη πόρτα ασφαλείας»