Το φως της δημοσιότητας είδαν ορισμένες φωτογραφίες του 19χρονου Άλκη Καμπανού, έναν μήνα πριν από τη δολοφονία του στη Θεσσαλονίκη.
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη, καθώς χθες, έγινε γνωστό ότι εκτός από τον 23χρονο συνελήφθησαν άλλα οκτώ άτομα ενώ δύο ακόμη αναζητούνται.
Την ίδια ώρα στη δημοσιότητα ήρθαν φωτογραφίες με τον 19χρονο Άλκη από το κεντρικό δελτίο της τηλεόρασης του Alpha, οι οποίες τραβήχτηκαν στη Βέροια, στο ρεβεγιόν της οικογένειας του 19χρονου Άλκη για την έλευση του νέου έτους.
Ο αδικοχαμένος φοιτητής ποζάρει με τα κοντινά του πρόσωπα και κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί ότι έναν μήνα αργότερα ο Άλκης θα έπεφτε νεκρός.

Δείτε επίσης: Δολοφονία Άλκη: Στην ανακρίτρια οι συλληφθέντες – Πρώην ποδοσφαιριστής των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ ο ένας από τους εννιά
- Πανικός στον Άρειο Πάγο: Τούρκος εκζητούμενος αυτοτραυματίστηκε κατά την ανακοίνωση της απόφασης έκδοσής του
- Δικάζονται τέσσερα άτομα για τον θάνατο του 19χρονου σε λούνα παρκ
- Δραματικές εξελίξεις στη Χαλκιδική: Στο εδώλιο τέσσερις για τον θάνατο του 19χρονου σε λούνα παρκ
- Πνιγμός ο θάνατος δύο 16χρονων στην Ξάνθη: Τι αποκαλύπτουν οι ιατροδικαστικές έρευνες
- Ζαχαράκη: Διαγραφές 290.000 φοιτητών με κριτήρια για τελευταία ευκαιρία