Αλέξης Κούγιας – «Νωρίτερα θα το εξέταζα, τώρα και να μου πουν θα αρνηθώ»
Τέλος στη παραφιλολογία ότι ενδέχεται να αναλάβει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιριγκου έβαλε ο Αλέξης Κούγιας, αναφέροντας ότι «είναι πολύ τιμητικό για εμένα αλλά δεν το αποδέχομαι, δεν με ενδιαφέρει οποιαδήποτε υπόθεση σε αυτή τη φάση που βρίσκεται».
Εξήγησε συγκεκριμένα ότι αν είχε συναντηθεί νωρίτερα και συνομιλήσει με την κατηγορουμένη θα μπορούσε να εξετάσει την περίπτωση της υπεράσπισης της, αλλά «ακόμη και αν με επιλέξουν τώρα, δεν θα δεχτώ».
Παράλληλα, εξαπέλυσε επίθεση εναντίον όσων συνδικαλιστών της αστυνομίας, νομικών, πολιτικών και ειδικών παρεμβαίνουν με δημόσιες δηλώσεις τους στην πολύκροτη αυτή υπόθεση προεξοφλώντας το αποτέλεσμα.
«Δεν είμαστε τριτοκοσμικό χώρα έχουμε δημοκρατία και πρέπει να το καταλάβουμε όλοι… Μου κάνει εντύπωση ότι δεν παρεμβαίνουν ούτε ενώσεις δικαστών και ποινικολόγων για την αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης κανιβαλισμού».
Τέλος διαφώνησε με τις παραιτήσεις των δυο δικηγόρων, υπογραμμίζοντας ότι δεν είναι δυνατόν να αναλαμβάνουμε μια υπόθεση μόνο για λόγους δημοσιότητας.
Δείτε επίσης:
Δείτε επίσης: Η «περίεργη» συμπεριφορά της Ρούλας που κίνησε υποψίες
- Μούμια 5.000 ετών αλλάζει την ιστορία της Λατινικής Αμερικής
- Ρώμη: Σφραγίστηκε το φέρετρο του Πάπα Φραγκίσκου – Παρίσταται ηγέτες από όλο τον κόσμο στην κηδεία
- Άκρως ζωδιακό: Οδηγίες και προειδοποιήσεις για τα ζώδια σήμερα
- Βεζένκοφ: Στοχεύουμε να ολοκληρώσουμε τη σειρά στη Μαδρίτη
- Γιατί οι συνταξιούχοι στρέφονται ολοένα και περισσότερο στη Μαρίν Λεπέν