Ο αστυνομικός που συνελήφθη για απάτη φέρεται να φρουρούσε το Μέγαρο Μαξίμου

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με τον αστυνομικό που συνελήφθη την προηγούμενη Παρασκευή από την επιτροπή “αδιάφθορων,” κατηγορούμενος για τη συμμετοχή του σε ένα κύκλωμα που εξαπάτησε πολίτες σχετικά με εξωδικαστικές υποθέσεις.

Σύμφωνα με αναφορές της ΕΡΤ, πρόκειται για έναν 34χρονο αρχιφύλακα από τον τομέα της Βορειοανατολικής Αττικής, ο οποίος φαίνεται να εκτελούσε φρουρά στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο συγκεκριμένος αστυνομικός φαίνεται να είχε κρίσιμο ρόλο στο κύκλωμα.

propoli

Η αποκάλυψη των δραστηριοτήτων των κατηγορουμένων έγινε ύστερα από την καταγγελία μιας γυναίκας που απάτηθη από μια εταιρεία. Είχε συμφωνήσει να ρυθμίσει τα οφέλη της καταβάλλοντας 1.800 ευρώ ως προκαταβολή, αλλά τα χρήματα δεν επέστραφαν ποτέ. Η αστυνομία διεξήγαγε έρευνα που οδήγησε στη σύλληψη του αστυνομικού και ενός 53χρονου.

Άλλη μια γυναίκα κατήγγειλε ότι κατέβαλε 7.500 ευρώ στα μέλη του κυκλώματος. Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό ενδεχόμενων άλλων θυμάτων.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι, με εντολή της αστυνομίας, ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα, και κατά του πατέρα του έχει εκδοθεί κατηγορία για παράβαση καθηκόντος ως προς τη φύλαξη όπλου.

Ο 34χρονος αστυνομικός και ο ιδιώτης συνεργός του κατηγορούνται για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, απάτη με συνεργασία και σειρά εγκλημάτων, παράβαση καθηκόντων με σειρά εγκλημάτων και πλαστογραφία. Ο αστυνομικός, σύμφωνα με την αστυνομία, παρίστανε ψευδώς τον οικονομολόγο και, υποσχόμενος ότι θα βοηθήσει τους πολίτες να ρυθμίσουν τα οφέλη τους, παρέλαβε χρήματα από αυτούς.

Δείτε επίσης: Αίγινα: Επεισόδιο με πυροβολισμούς σε μπαρ – Πυροβολούσε με καραμπίνα στον αέρα

Loading