Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θέλει να δώσει Πανελλήνιες και να μπει στη Νομική

Δύο αιτήματα εξέφρασε στη διεύθυνση των Φυλακών Μαλανδρίνου όπου μεταφέρθηκε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε ισόβια για τη δολοφονία της 19χρονης συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς.

Προληπτικά σε απομόνωση βρίσκεται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ο οποίος μεταφέρθηκε στις φυλακές Μαλανδρίνου όπου αναμένεται να εκτίσει την ποινή του για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς αλλά και του σκυλιού της για τον οποίο τιμωρήθηκε με ακόμα 11 χρόνια.

propoli

Απομόνωση που προβλέπεται στα πρωτόκολλα των φυλακών για την πανδημία τα οποία συνεχίζουν να ισχύουν. Παράλληλα όμως ο συζυγοκτόνος έδωσε και τα πρώτα του δύο αιτήματα στη διεύθυνση των φυλακών. Συγκεκριμένα, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ζήτησε να κάνει μεροκάματα, σύμφωνα με το Star.

Το αίτημα δεν έχει γίνει ακόμα δεκτό, καθώς ο πιλότος βαρύνεται ήδη και με πειθαρχικό παράπτωμα κατά την παραμονή του στις φυλακές Κορυδαλλού όπου βρέθηκε με κινητό τηλέφωνο.

Παράλληλα όμως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φέρεται να ανακοίνωσε πως θα δώσει Πανελλήνιες Εξετάσεις του χρόνου, με στόχο μάλιστα να μπει στη Νομική Σχολή.

Δείτε επίσης: «Μάστιγα» οι κλοπές ΙΧ: Aυτά είναι τα αμάξια που «προτιμούν», με 10 ευρώ μπορούν να τα «ανοίξουν» (vid)

Loading