Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης υπέστη έμφραγμα | Όσα αποκάλυψε η Δανάη Μπάρκα

Μέσα από την εκπομπή της η Δανάη Μπάρκα αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη ευχαριστώντας αρχικά τον κόσμο για το ενδιαφερόν του.

«Ευχαριστούμε για τα μηνύματα, γιατί έγινε γνωστό ότι ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι στο νοσοκομείο. Πέρασε μία δύσκολη περιπέτεια υγείας, όλα είναι όμως πολύ καλά. Την Τετάρτη το βράδυ υπέστη ένα έμφραγμα, τώρα όμως είναι καλά, όσο καλά μπορεί να είναι σε μία τέτοια κατάσταση. Όλα αναλυτικά από βδομάδα θα δούμε τι μπορώ να πω, γιατί δεν έχω πάρει και την άδειά του. Λέω τι έχει συμβεί επειδή έγινε γνωστό και τα τηλέφωνα και τα μηνύματα είναι πολλά», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

«Τον είδα, κάναμε τις αγκαλιές μας, γιάτρεψε ο ένας τον άλλο. Είναι στο νοσοκομείο Γεννηματάς, εκτός κινδύνου σε μία ειδική μονάδα θεραπείας. Βγήκε και ανακοίνωση από το θέατρο Αλίκη ότι δεν θα γίνουν οι παραστάσεις», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του MEGA.

propoli

«Συνέβη εντελώς ξαφνικά που όμως ευτυχώς δεν ήταν μόνος του, ήταν με την μαμά μου οπότε αντιλήφθηκαν εντελώς τυχαία ότι κάτι δεν πάει καλά. Ήταν τυχαίο, γρήγορο και ξαφνικό. Πέρασε κάποιες δύσκολες φάσεις και στιγμές, που ο ίδιος θα μοιραστεί αν θέλει αλλά τέλος καλό όλα καλά από την άποψη ότι πήγε στο νοσοκομείο. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα, του έκαναν ό,τι έπρεπε να του κάνουν και χθες που τον είδα για λίγα λεπτά ήταν δυνατός και ήρεμος. Τώρα θα προσέχουμε όλοι παραπάνω, είναι καμπανάκι για όλους» κατέληξε η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης: Πέθανε η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού Τάσου Κωστή

Loading